Mahkemede görüşürüz aldım ss g.obeyler 2024 de script ve hile kodlamaktan kaynaklı patladım dava yedim şimdi geri geldim ama vanguard vs var artık lolde offset çekemedim yardımcı olabilecek var mı?
Dur.Mahkemede görüşürüz aldım ss g.o
Teşekkürler araştıracağım githubda vs başka bir sitede bayağı araştırdım ama 2023 den 25 den kalma dumperlar var hepevine tebligat gelince offsetler içinde oluyo krdsm(!)
sorunun cevabı baktıgım kadarıyla bilinen başka bir forumda mart ayına ait bir dumper var
uc de bir dumper var ancak bazı offsetleri eksik veya yanlış çektiğini yazmış projede yanlış çekilen offsetleri bulup ida ile bulursunTeşekkürler araştıracağım githubda vs başka bir sitede bayağı araştırdım ama 2023 den 25 den kalma dumperlar var hep
uc de bir dumper var ancak bazı offsetleri eksik veya yanlış çektiğini yazmış projede yanlış çekilen offsetleri bulup ida ile bulursun
ayrıca script yapma amacın varsa vgc için ne yapıcaksın merakımdan soruyorum
anladım hocam iyi çalışmalarbypassladım diyebilirim ring 0 dan hallettim onu bir şekilde test edip görücez 1 2 ay
valla bayadır pcden uzağız bakalım becerebilecek miyiz 2 yıldır falan pcden uzağım artık tutuştu bir yerlerim satmıştım direkt ölü fiyatına ilk projeyi ud yaparsak burada paylaşırız artık yönetici onayı aldıktan sonraanladım hocam iyi çalışmalar
sen bilirsin hocam ama paylaşmanı önermem satış daha uygun olur benim fikrimcevalla bayadır pcden uzağız bakalım becerebilecek miyiz 2 yıldır falan pcden uzağım artık tutuştu bir yerlerim satmıştım direkt ölü fiyatına ilk projeyi ud yaparsak burada paylaşırız artık yönetici onayı aldıktan sonra