Çözüldü Log Düşürme / Checkeleme

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Pissoqula

guns.lol/pissoqula
Diamond Üye
Merhaba herzaman heryerde data paylaşımı yada log paylaşımları görüyorum bunların mantığını anlatabilecek varmı nasıl çekiliyor zorluk derecesi kaç gibi kısaca anlatsanız yeter birde örnek olarak mesela outlook generator + checker örnek atabilecek varmı yada netflix checker gibi bunların mantığını biliyorum aslında fakat log cekme yada hit atma şeyleri zor birşey mi bilgili olanlar anlata bilir mi?

He bide ek olarak eğitim amaçlı log cekebilecem ve checkleye bilceğim bi tool ve biryer varmı başıma bela almicam bişey teknik olarak eğitim amaçlı yapıcam.

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
bir ara bi tool görmüştüm fakat kaybettim urlsini siteyi girince veri tabanını çekiyordu o mantıkla soruyorum sorumu ve deneyebilcem bi tool ve site varmı ?
sql ile çekme şuanki sitelerde biraz zor

bir ara bi tool görmüştüm fakat kaybettim urlsini siteyi girince veri tabanını çekiyordu o mantıkla soruyorum sorumu ve deneyebilcem bi tool ve site varmı ?
Dediğim tool milattan kalma tool, şuanda ortalama bir tool almaya çalışsan en dip fiyatı 100$. Gidipte TG'den bot almaya çalışsan ( onlardaki data'da b*k gibi ) 30-40$ arası aylığı. Data çekme işine giriceksen kafadan 300-400 dolar çıkar

bahsettiğin şey sqlmap ancak her urlsini girdiğinin sitenin veritabanını çekemez yani site içerisinde sql açıgı bulucaksın ondan sonra sömürüceksin

bahsettiğin şey sqlmap ancak her urlsini girdiğinin sitenin veritabanını çekemez yani site içerisinde sql açıgı bulucaksın ondan sonra sömürüceksin
elimde bi netflix combosu var önerdiğin bi proxyli checker varmı :)

( 2023den kalma log , telefonda buldum )

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.

1 hafta önce bile paylaşılan log bulsan yinede hesap düşüremezsin
netflix hesapları direkt kapılıyor

kankam githubda istediğin siteyi checkleyebilceğin yüzlerce checker var zaten birazcık göz at bulursun proxyscrape gibi sitelerdende free proxy topla işini görür diye düşünüyorum

sana bir site atsam o sitenin ne halt olduğunu anlar mısın
gonder bakalim bi

kankam githubda istediğin siteyi checkleyebilceğin yüzlerce checker var zaten birazcık göz at bulursun proxyscrape gibi sitelerdende free proxy topla işini görür diye düşünüyorum
tamamdır sağolasın peki birşey sorucam

https://cheatglobal.com/konu/istedi...niz-captureli-capturesiz-sellerpremium.59711/ bu forumdakide mi sqlaçık ile database çekiyor yoksa farklı bi yöntemle mi yapıyor + olarak elimde eski kurulum insta düşüren tool var iş görür mü? mail ve şifre değiştirerek hesabı üstüne alıyorsun.

tamamdır sağolasın peki birşey sorucam

https://cheatglobal.com/konu/istedi...niz-captureli-capturesiz-sellerpremium.59711/ bu forumdakide mi sqlaçık ile database çekiyor yoksa farklı bi yöntemle mi yapıyor + olarak elimde eski kurulum insta düşüren tool var iş görür mü? mail ve şifre değiştirerek hesabı üstüne alıyorsun.
Sql çekeni zor bulursun trde tüm herkes tg dataları ile combo oluşturuyor aralarındaki tek fark bazıları priv log kanallarından üyelik alıyor cgde 1 2 kişi priv tg kanallarında vardır

Sql çekeni zor bulursun trde tüm herkes tg dataları ile combo oluşturuyor aralarındaki tek fark bazıları priv log kanallarından üyelik alıyor cgde 1 2 kişi priv tg kanallarında vardır
Bu işi öğrenmek istersen başlangıç olarak tool ve tg kanalı atarım gerisini sen halledersn dcden yaz bana

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt