Çözüldü Log Düşürme / Checkeleme

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Pissoqula

guns.lol/pissoqula
Diamond Üye
Merhaba herzaman heryerde data paylaşımı yada log paylaşımları görüyorum bunların mantığını anlatabilecek varmı nasıl çekiliyor zorluk derecesi kaç gibi kısaca anlatsanız yeter birde örnek olarak mesela outlook generator + checker örnek atabilecek varmı yada netflix checker gibi bunların mantığını biliyorum aslında fakat log cekme yada hit atma şeyleri zor birşey mi bilgili olanlar anlata bilir mi?

He bide ek olarak eğitim amaçlı log cekebilecem ve checkleye bilceğim bi tool ve biryer varmı başıma bela almicam bişey teknik olarak eğitim amaçlı yapıcam.

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
Bu log işi olayı çok uzadı ve boş birşey kanka intelx ve priw loglar harici yani bence hiç deneme bile boş zaman kaybı burda hesap paylaşanlar da kendini birşey sanıyor boş muhabbet yaparsan anlarsın zaten

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
log çekme diye birşey yok telegramda grabberdan düşürülmüş aylık 100 dolar gibi fiyatlara loglar satılıyor veya ücretsiz şekilde ulaşabiliyorsun

log çekme diye birşey yok telegramda grabberdan düşürülmüş loglar satılıyor veya ücretsiz şekilde ulaşabiliyorsun
sitelerden çekilen loglar vs oluyor ya yada mesela valorant hit gibi şeyler tam olarak nasıl bulunuyor onu anlamak istiyorum ve incelemek istiyorum :)

Bak knk şimdi free tg kanalları oluyor ordaki ulp (url:login:pass) datayı indiriyorsun notepad++ da açmanı öneririm. Açıyorsun datayı sonra ctrl+f yapıyorsun riotgames yazıyorsun datada ki riot games hesaplarını sana veriyor. Bir tane combo editor bulup temize çıkarman gerekiyor. LOG da da gene aynı işlem sadece checkliyorsun, valorant için checkerlar var diğerlerini openbullet configleriyle yapıyorlar.

Free combo Tg kanalı bul
Datayı indir
İstediğin platformu ara ve çıkan comboları kaydet
Editör ile combonu temizle
Checkle

bu kadar

sitelerden çekilen loglar vs oluyor ya yada mesela valorant hit gibi şeyler tam olarak nasıl bulunuyor onu anlamak istiyorum ve incelemek istiyorum :)
gpt yardımı ile loga göre searcher yapacaksın

Bu log işi olayı çok uzadı ve boş birşey kanka intelx ve priw loglar harici yani bence hiç deneme bile boş zaman kaybı burda hesap paylaşanlar da kendini birşey sanıyor boş muhabbet yaparsan anlarsın zaten
tamam ama o loglar tam olarak nasıl çekilip check atılıyor onu öğrenmek istiyorum zor bişey mi yani bunu yapmak?

Bak knk şimdi free tg kanalları oluyor ordaki ulp (url:login:pass) datayı indiriyorsun notepad++ da açmanı öneririm. Açıyorsun datayı sonra ctrl+f yapıyorsun riotgames yazıyorsun datada ki riot games hesaplarını sana veriyor. Bir tane combo editor bulup temize çıkarman gerekiyor. LOG da da gene aynı işlem sadece checkliyorsun, valorant için checkerlar var diğerlerini openbullet configleriyle yapıyorlar.

Free combo Tg kanalı bul
Datayı indir
İstediğin platformu ara ve çıkan comboları kaydet
Editör ile combonu temizle
Checkle

bu kadar
editörlere tam olarak nereden ulaşabilirim birde o çekenler nasıl logu cekiyor onu soruyorum aslında

tamam ama o loglar tam olarak nasıl çekilip check atılıyor onu öğrenmek istiyorum zor bişey mi yani bunu yapmak?

editörlere tam olarak nereden ulaşabilirim birde o çekenler nasıl logu cekiyor onu soruyorum aslında
telegramda sağda solda gordugun cogu log rat logu oluyor onun haricinde sql zaafiyeti ile sitelerin tüm veritabanını çekersin admin panellerine dahi erişirsin ancak günümüz sitelerinde zor

log çekenler başkalarına rat atıyor rattan gelen loglar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt