🟢 LOCAL CHEATS 🟢 | YILBAŞINA ÖZEL İNDİRİM | VALORANT ESP | UCUZ CEP YAKMAYAN FİYATLAR 💰 | FULLY UD 📌 | ONLY ESP | SLOTTED

skill-issue.gif

yemin ederim kaç yıldır şu formdayım insanlar neden bu kadar gergin hala anlayamadım başkaları birbirlerine yardım ediyor en iyisi bizden çıksın diye ama burada herkes birbirini kötülüyor
ya şimdi bu formdan başarılı bir şey çıkarsa bu hepimizin başarısıdır ayrıca insanların hakkıda yeniliyor hilenin eksiklikleri olabilir bu zamanla düzeltilebilir bir şey ama bazılarının çıkıp 2 maçta ban garantili demesi ve hileyi denememiş bile olması hem satıcıyı kötülemek hemde emeğine saygısızlık olarak düşünüyorum benim bu formda ki arkadaşlardan beklediğim şey bu değildi okadar insan var burda 1 kişide çıkıp ya kardeşim eline sağlık hile güzel olmuş ama bak şunu böyle yapıp menüyüde şöyle yaparsan daha güzel olur demesini beklerdim ben herksin başarılı olmasını isterim herkes emeğinin karşılığını alsın hem diyorsunuz ki o kötü bu kötü hemde ucuz diyorsunuz adam demek ki dört dörtlük bir hile olmadığı için ucuz tutmak istemiş veya insanların maddi durumu belli onun için ucuz tutmak istemiştir

o kadar bezdirdiler ki artık cg den gelen müşterileri üyleri kimseyi kabul etmiyorum uğraşıp emek verdiğim şeye denemeden çizik atmak bu kadar kolay mı?
logo alıntı olabilir ui bok gibi olabilir ama ürünlerim asla dedect değil ve herkes denemeden yargıladı
mümkün olduğunca cg ve cg kitlesinden uzak durucam gerçekten bezdim 1 günde yemediğim laf kalmadı
cg forumunda cgye ve cg üyelerine sallamak bir nevi yemek yediğin kaba pislemek değil mi hocam biraz sakin lütfen sen kendi işinin arkasındaysan salla boş yorumları

agla.png

OYNANIŞ VİDEOSU

ÖZELLİKLER
2D BOX
3D BOX
Lines
Distance
Health Bar
Config
OBS Bypass

DESTEKLENEN SÜRÜMLER
Win 10 all winvers
NON SUPPORT WİNDOWS 11

Ödeme yöntemleri
Güvenliğinizi düşündüğümüz için bütün ödemeler SHOPİER tarafından yapılmaktadır.

Fiyatlandırma

HAFTALIK - 300 TL
AYLIK - 500 TL
SINIRSIZ - 1000 TL

WEBSİTE

Discord

Eğer Sorularınız varsa dm açabilir discord üzerinden dm veya ticket yoluyla bana ulaşabilirsiniz.

İYİ GÜNLER

SLOT 7/20

Yılbaşına özel kazık

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt