🟢 LOCAL CHEATS 🟢 | YILBAŞINA ÖZEL İNDİRİM | VALORANT ESP | UCUZ CEP YAKMAYAN FİYATLAR 💰 | FULLY UD 📌 | ONLY ESP | SLOTTED

o kadar bezdirdiler ki artık cg den gelen müşterileri üyleri kimseyi kabul etmiyorum uğraşıp emek verdiğim şeye denemeden çizik atmak bu kadar kolay mı?
logo alıntı olabilir ui bok gibi olabilir ama ürünlerim asla dedect değil ve herkes denemeden yargıladı
mümkün olduğunca cg ve cg kitlesinden uzak durucam gerçekten bezdim 1 günde yemediğim laf kalmadı
aslında bu tamamen pazarlama işi karalama gibi görme bunu ama atılan yorumlar da fake gibi geldi bana. benim programım da neredeyse piyasadakilerden 10 kat daha ucuz ama 10 kat daha iyi. sadece kanıtlanabilirlik açısından yeterli kişiye sahip değilim :d belki de aynı durumdayızdır ama bilemiyor insan tabi

aslında bu tamamen pazarlama işi karalama gibi görme bunu ama atılan yorumlar da fake gibi geldi bana. benim programım da neredeyse piyasadakilerden 10 kat daha ucuz ama 10 kat daha iyi. sadece kanıtlanabilirlik açısından yeterli kişiye sahip değilim :d belki de aynı durumdayızdır ama bilemiyor insan tabi
sana gelen yorumlar 1 tık daha iyi insanlara ne yaptıysam şeytan taşlıyor gibi linçlediler konuda cwubs dışında benle iletişime geçen bile olmadı

image.png

ayrıca ben çözemedim bu kadar bot hesabı 2020 -2021 de kurgulayıp şimdi mi mesaj attırıcam zaten 3 müşterim yazmış konuya
3 güne Crâck yada sc4m konusu açılır :D
@AwayCheats bak dediğimi anladın mı şimdi kimsede iyi niyetli yaklaşım yok?

image.png

ayrıca ben çözemedim bu kadar bot hesabı 2020 -2021 de kurgulayıp şimdi mi mesaj attırıcam zaten 3 müşterim yazmış konuya

@AwayCheats bak dediğimi anladın mı şimdi kimsede iyi niyetli yaklaşım yok?
neden iyi yaklaşayım ki fiyatlar ucuz ui boktan logo midnight csgo hilesinden almışsın hiç güvenilir gelmiyor

Beni discord üzerinden eklersen, planlama ve satış konusunda yardımcı olmaya çalışırım

fantasy#3010

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt