0xc00007b
Efsane Üye
- Ticaret Puanı: 3 / 0
Anlamadımosursan ban kalkıyor
Ya almıştım 1 hafta sonra fix yedi yüce hesap gittiPesp al geç
Anlamadımosursan ban kalkıyor
Ya almıştım 1 hafta sonra fix yedi yüce hesap gittiPesp al geç
Gigabyte anakartların banı çok kolay bir şekilde kalkıyor. Ondan dolayı osursan/üflesen ban kalkıyor diyorlarAnlamadım
Anladım bullseye çözüm olurmu bana lifetime alsam val 5 falan atmazmiGigabyte anakartların banı çok kolay bir şekilde kalkıyor. Ondan dolayı osursan/üflesen ban kalkıyor diyorlar
yani kanka kullanmadım bilmiyorum. ama pesp sürekli güncelleniyor ucuza bulmuşken bence lft al dursun denersinAnladım bullseye çözüm olurmu bana lifetime alsam val 5 falan atmazmi
shqtz de doğru diyor. Hazır ucuza satıyor bullseye para verme pesp alAnladım bullseye çözüm olurmu bana lifetime alsam val 5 falan atmazmi
Kanki pesp sürekli fix yiyor evrt güncelleniyor fakat oynatmaz oyunu bullseye daha çok güven veriyor.shqtz de doğru diyor. Hazır ucuza satıyor bullseye para verme pesp al
fiyatı biraz absürt kanka aslında yalan söylemicem pesp lft alsan iyi ilerlersin bence ben aktif pesp kullanıyorum illaki bi gün pesp düzelecek böyle olduğuna bakmaKanki pesp sürekli fix yiyor evrt güncelleniyor fakat oynatmaz oyunu bullseye daha çok güven veriyor.
Kanki 2 tane lft alacağımdan dolayı fiyat sıkıntı değilfiyatı biraz absürt kanka aslında yalan söylemicem pesp lft alsan iyi ilerlersin bence ben aktif pesp kullanıyorum
Kanki 2 tane lft alacağımdan dolayı fiyat sıkıntı değil
"Spofer hvci açık çalışıyor, warp a vesayre gerek yok"görmemişim. o konuya gelcek olursak bullseye daha iyi ama HVCİ Desteklemiyor diye biliyorum o yüzden HVCİ yi WARP ile aşmanız lazım ama o bazılarında da çalışmıyor o yüzden hile kullanacaksanız pesp öneririm onun dışında bullseye güzel ama aynı işlev genel olarak