beni banlyın bu forumdan.en azından 100 iq üstü bi spammersin belli etmeden atıyon helalsin
beni banlyın bu forumdan.en azından 100 iq üstü bi spammersin belli etmeden atıyon helalsin
Nası yani önden derken ön ödemeli mi?sana önden veririm hayatım sen yeterki iste
Sen gel pesp al bu adamdan o kadar para verme bullseye. Aynı işi görüyorlar sonuçta. Anakartın gigabyte-MSI falansa pesp al. Anakartın nespoofer alcamda bullseyemi önerirsin pespmi?
görmemişim. o konuya gelcek olursak bullseye daha iyi ama HVCİ Desteklemiyor diye biliyorum o yüzden HVCİ yi WARP ile aşmanız lazım ama o bazılarında da çalışmıyor o yüzden hile kullanacaksanız pesp öneririm onun dışında bullseye güzel ama aynı işlev genel olarakspoofer alcamda bullseyemi önerirsin pespmi?
Hvci bypass üzerinde çalışıyorlar denildi ki spoof attiktan uzun süre hile kullanmicam hileleride hvci açık olsa bile çalışıyor.görmemişim. o konuya gelcek olursak bullseye daha iyi ama HVCİ Desteklemiyor diye biliyorum o yüzden HVCİ yi WARP ile aşmanız lazım ama o bazılarında da çalışmıyor o yüzden hile kullanacaksanız pesp öneririm onun dışında bullseye güzel ama aynı işlev genel olarak
gigabyteSen gel pesp al bu adamdan o kadar para verme bullseye. Aynı işi görüyorlar sonuçta. Anakartın gigabyte-MSI falansa pesp al. Anakartın ne
osursan ban kalkıyorHvci bypass üzerinde çalışıyorlar denildi ki spoof attiktan uzun süre hile kullanmicam hileleride hvci açık olsa bile çalışıyor.
gigabyte
Pesp al geçHvci bypass üzerinde çalışıyorlar denildi ki spoof attiktan uzun süre hile kullanmicam hileleride hvci açık olsa bile çalışıyor.
gigabyte
O zaman senden spoofer alması için bir sebep yok. Satış stratejisi önemli burada.osursan ban kalkıyor
doğrusu buO zaman senden spoofer alması için bir sebep yok. Satış stratejisi önemli burada.