Gerekenleri doğru yaparsan ve cihazın uygun ise sorunsuz çalışacaktır denenmiştir.Deneyen Oldu Mu Çalısıyor Mu ?
HWİD Banını kaldırıyor.hwid banmı kaldırıyor yoksa vanguard mı bypass lıyor anlayamadım.
"Güvenmeden veya görmeden indirmeyin arkadaşlar" derken konuda çalışıyor tagı var ve zaten spooferi deneyipte banı açılan büssürü kullanıcı var güncelleştirme tamamlanamadı hatası spooferden kaynaklı değildir.Bilgisayar açilmiyor spoof attim yeniden baslatiliyor uyarisi geldi ve pc yarim saat guncelleniyorda kalip guncelleme tamampanamadi hatasi verdi hiç açılmıyor şuanda güvenmeden veya gormeden indirmeyin arkadaşlar.
Spooferden kaynaklı olmasaydı bilgisayarı başlattığım da bu hata beni karşılardı fakat spooferi tamamladıktan sonra böyle bir hata ile karşılaştım."Güvenmeden veya görmeden indirmeyin arkadaşlar" derken konuda çalışıyor tagı var ve zaten spooferi deneyipte banı açılan büssürü kullanıcı var güncelleştirme tamamlanamadı hatası spooferden kaynaklı değildir.
Dediğim gibi spooferi deneyen büssürü kullanıcımız var ve hiçbirinde böyle bir hata ile karşılaşmadık kendimde denedim 5-6 kez kaldırdım hiç bir şekilde böyle bir hata almadımSpooferden kaynaklı olmasaydı bilgisayarı başlattığım da bu hata beni karşılardı fakat spooferi tamamladıktan sonra böyle bir hata ile karşılaştım.
Paylaştığımız zaten vanguard spoofer çalışır dostum bu arada cihazın laptopmu?valorantta çalışırmı acaba?