LeagueHell | Vanguard Hwid Scoofer Crâcked By DRMODZ

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
resim 2021 06 06 201321

unknown

HMMM PQOWEURTHQWPEURGQWPERUG ANLIYORUM

• Haha
Tepkiler: L3G
iyimiş he eline sağlık karşm benim ban 17 sinde kalkacağı için kullanma gereüi duymadım :)

Merhaba, yönlendirme linki kaldırıldı ve yasaktır! Lütfen direkt indirme linki veriniz. Bilginize, iyi forumlar.

Arkadaşlar test ettim şimdi ilk oyunun 3. elinde hileci tespit edildi dedi ve ban yedim. Çalışmıyor bilginiz olsun.

Arkadaşlar test ettim şimdi ilk oyunun 3. elinde hileci tespit edildi dedi ve ban yedim. Çalışmıyor bilginiz olsun.
Dostum spooferi kötülemek yerine birazcık aklını kullanıp yorum yaparmısın spooferi kendim kullandım ve hiçbirşekilde ban yedirtmiyor kalıcı bir şekilde kaldırıyor zaten ilk mesajınıda burada spooferi kötülemek için yazmışsın çalışmayan bir spoofere neden çalışıyor tagı verilsin ve neden paylaşalım?

Dostum spooferi kötülemek yerine birazcık aklını kullanıp yorum yaparmısın spooferi kendim kullandım ve hiçbirşekilde ban yedirtmiyor kalıcı bir şekilde kaldırıyor zaten ilk mesajınıda burada spooferi kötülemek için yazmışsın çalışmayan bir spoofere neden çalışıyor tagı verilsin ve neden paylaşalım?

Çalışmayan spooferi neden kötülüyeyim. Üyelik tarihim görünüyorsa eski üye olduğumu görürsün zaten. Denedik çalışmıyor insanları bilgilendirdim.

Çalışanı siteye eklersen çalışıyor diye yorum yaparım zaten.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt