Syr1ns
Diamond Üye
- İletişim
Güvenilir mi ? konuştuk7nap7 kabul edin
Güvenilir mi ? konuştuk7nap7 kabul edin
Teşekkürler.Arkadaş güvenilir yaptığı iş çok mantıklı iyi satışlar
botted ise %99 ban yiyorsun zaten. Aylardır 400tlye satın aldığım hesapta oynuyorum hiçbir sıkıntı yok.Tabi ben sana anlatayım bgx dediğin firma 2022 de satışa başladı source kodları oktw.gg den alıntıdır oktwden alındıktan sonra bgx daha çok tuttuğu için oktw firmasını batırdı ve kapandı ekstra olarak bgx ud detect durumunu öğrenemezsin discordlarına sadece üye erişimi var buda alan insanları mağdur ediyor ticketlarında ise zeka seviyesi düşük supportları ban yediğiniz zaman hesaplarınız ghost olsa bile sizin hatanız der
Discord gelebilirseniz gösteririm.bgx forumundaki satış linkini atar mısın veya forum ismini.
Kardeşim 1 yıldır discord sunucularında varım sen kadar çok şey bilmiyorum adamların dedikleri doğru bu arada discord sunucusunda geneli bilmiyorum ama tr chatinde ban yediklerini söyleyen var adam gidip legendsenseye para yatırıyor onda da ban yiyorum diyor cidden sorunun kendisi sizde olmasın ban dalgası dışında hiç ban yemedim acaba ne tür ticket açtında sana farklı şekil de cevap attılar benim açtığım ticketler hep çözüme ulaşıldı hatta bir ara işim çıktı ticket açtım modlar rtx etiketledi masyaf sitesinden satın almıştım keyi rtx gidip kendisi görüştü kısa sürede bankaya geri para iadesi gerçekleştirildi yiğiti öldür ama hakkını yeme yani adamlara bildiğin haksızlık yapıyorsun sorunun ta kendisi senden kaynaklı olabilir ben hiç bir sorun yaşamadım şimdiye kadarTabi ben sana anlatayım bgx dediğin firma 2022 de satışa başladı source kodları oktw.gg den alıntıdır oktwden alındıktan sonra bgx daha çok tuttuğu için oktw firmasını batırdı ve kapandı ekstra olarak bgx ud detect durumunu öğrenemezsin discordlarına sadece üye erişimi var buda alan insanları mağdur ediyor ticketlarında ise zeka seviyesi düşük supportları ban yediğiniz zaman hesaplarınız ghost olsa bile sizin hatanız der
Knk konuşan çok zaten konuşması ve karalaması bedava adamlar kendi hilelerini satmak için bile bir çok iyi hileyi kötülüyorlar sonra ban anlatamıyoruz kiKardeşim 1 yıldır discord sunucularında varım sen kadar çok şey bilmiyorum adamların dedikleri doğru bu arada discord sunucusunda geneli bilmiyorum ama tr chatinde ban yediklerini söyleyen var adam gidip legendsenseye para yatırıyor onda da ban yiyorum diyor cidden sorunun kendisi sizde olmasın ban dalgası dışında hiç ban yemedim acaba ne tür ticket açtında sana farklı şekil de cevap attılar benim açtığım ticketler hep çözüme ulaşıldı hatta bir ara işim çıktı ticket açtım modlar rtx etiketledi masyaf sitesinden satın almıştım keyi rtx gidip kendisi görüştü kısa sürede bankaya geri para iadesi gerçekleştirildi yiğiti öldür ama hakkını yeme yani adamlara bildiğin haksızlık yapıyorsun sorunun ta kendisi senden kaynaklı olabilir ben hiç bir sorun yaşamadım şimdiye kadar
Tek sorun bu değilki veri ihlali yapıyorlar birisi tüm verilerimi bana attı rtx aracılığıylaKardeşim 1 yıldır discord sunucularında varım sen kadar çok şey bilmiyorum adamların dedikleri doğru bu arada discord sunucusunda geneli bilmiyorum ama tr chatinde ban yediklerini söyleyen var adam gidip legendsenseye para yatırıyor onda da ban yiyorum diyor cidden sorunun kendisi sizde olmasın ban dalgası dışında hiç ban yemedim acaba ne tür ticket açtında sana farklı şekil de cevap attılar benim açtığım ticketler hep çözüme ulaşıldı hatta bir ara işim çıktı ticket açtım modlar rtx etiketledi masyaf sitesinden satın almıştım keyi rtx gidip kendisi görüştü kısa sürede bankaya geri para iadesi gerçekleştirildi yiğiti öldür ama hakkını yeme yani adamlara bildiğin haksızlık yapıyorsun sorunun ta kendisi senden kaynaklı olabilir ben hiç bir sorun yaşamadım şimdiye kadar