Çekilişe katıldın mı ?

• Kullanılan toplam oy
    13
Tabi ben sana anlatayım bgx dediğin firma 2022 de satışa başladı source kodları oktw.gg den alıntıdır oktwden alındıktan sonra bgx daha çok tuttuğu için oktw firmasını batırdı ve kapandı ekstra olarak bgx ud detect durumunu öğrenemezsin discordlarına sadece üye erişimi var buda alan insanları mağdur ediyor ticketlarında ise zeka seviyesi düşük supportları ban yediğiniz zaman hesaplarınız ghost olsa bile sizin hatanız der :)
O zaman benden sana bir soru neden piyasada en çok kullanılan ve önerilen scriptler arasında hala

O zaman benden sana bir soru neden piyasada en çok kullanılan ve önerilen scriptler arasında hala
Çünkü detected kategorisinde durmuyor artık bgxin kendi discordundada elsyium bypass ile kullanılması öneriliyor + olarak epvp olarakda orada belirtiyorlar detect durumu yüzünden %99 detect yani aldığınızda para yedirdiği için rtx ud diye duruyor orda :)
image.png

Çünkü detected kategorisinde durmuyor artık bgxin kendi discordundada elsyium bypass ile kullanılması gerek epvp olarakda orada belirtiyorlar detect durumu yüzünden %99 detect yani aldığınızda para yedirdiği için rtx ud diye duruyor orda :)
image.png
Açık konuşucam bypass ile'de oynadım daha iyi ama normal haliye 2.5 aydır güzel güzel oynamaktayım

DT Olan Bi Ürünü Kimse Alacagını Zannetmem Dostum Herkes biliyor DT Oldugunu Bende Çok Kullandım BGX i Fakat Şuan Kimse Kendini Riske Atmaz Temizinden Fiyat Performans Olarak RTX Den Devam Derim Parası Olan Arkadaşlar da LS Alabilir Net BGX Devri biteli Çok Oldu

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt