tufxn
Efsane Üye
Zaten en fazla 2 ay götürüyor hile vanguard gelince nasıl olur kim bilirBGX Script yıllardır bu işte eminim bunu umursamazlar bile
Zaten en fazla 2 ay götürüyor hile vanguard gelince nasıl olur kim bilirBGX Script yıllardır bu işte eminim bunu umursamazlar bile
O zaman benden sana bir soru neden piyasada en çok kullanılan ve önerilen scriptler arasında halaTabi ben sana anlatayım bgx dediğin firma 2022 de satışa başladı source kodları oktw.gg den alıntıdır oktwden alındıktan sonra bgx daha çok tuttuğu için oktw firmasını batırdı ve kapandı ekstra olarak bgx ud detect durumunu öğrenemezsin discordlarına sadece üye erişimi var buda alan insanları mağdur ediyor ticketlarında ise zeka seviyesi düşük supportları ban yediğiniz zaman hesaplarınız ghost olsa bile sizin hatanız der
Çünkü detected kategorisinde durmuyor artık bgxin kendi discordundada elsyium bypass ile kullanılması öneriliyor + olarak epvp olarakda orada belirtiyorlar detect durumu yüzünden %99 detect yani aldığınızda para yedirdiği için rtx ud diye duruyor ordaO zaman benden sana bir soru neden piyasada en çok kullanılan ve önerilen scriptler arasında hala
Açık konuşucam bypass ile'de oynadım daha iyi ama normal haliye 2.5 aydır güzel güzel oynamaktayımÇünkü detected kategorisinde durmuyor artık bgxin kendi discordundada elsyium bypass ile kullanılması gerek epvp olarakda orada belirtiyorlar detect durumu yüzünden %99 detect yani aldığınızda para yedirdiği için rtx ud diye duruyor orda
Bypass ile oynadım daha iyi derken bypass sadece yasaklanmanızı önlüyor??Açık konuşucam bypass ile'de oynadım daha iyi ama normal haliye 2.5 aydır güzel güzel oynamaktayım
Ayrıca keyleri nasıl daha ucuza satıyorsun çok şüpheli konu açmışşınız insanlar size nasıl güvenecekBan süresi olarak kanka
Merakın varsa iletişim için discord gelebilirsen gösterebilirim.Ayrıca keyleri nasıl daha ucuza satıyorsun çok şüpheli konu açmışşınız insanlar size nasıl güvenecek
7nap7 kabul edinMerakın varsa iletişim için discord gelebilirsen gösterebilirim.