Kara53
Diamond Üye
- İletişim
tabi ki niye çalışmasınyeni sezonda hala çalışıyor mu?
tabi ki niye çalışmasınyeni sezonda hala çalışıyor mu?
o nasıl oluyor ?sanal makina bilgilerini gizlersen niye olmasın
youtubeye vm setup for league of legends yazarsanız yapmanız gereken aşamaları size göstericek birsürü video bulabilirsiniz. Riot normal şartlarda lol'ü sanal makinalarda çalışmasını engelliyor ama yöntemlerle çözebiliyorsunuzo nasıl oluyor ?
ana bilgisayarına kurup vm'lerde dosya paylaşımı bölümünde lolün olduğu klasörü gösterirseniz lolün dosyalarını vm'e çekebilirsiniz makinaları 40gb yaparak kullanıyordum ayrıca haberiniz olsunVM lere tek tek lol'ü mü yüklüyorsunuz yoksa basit bir yöntemi var mi hocam
rica ederimty brom
ah çok teşekkür ederim bilmiyordum teşekkür ederimyoutubeye vm setup for league of legends yazarsanız yapmanız gereken aşamaları size göstericek birsürü video bulabilirsiniz. Riot normal şartlarda lol'ü sanal makinalarda çalışmasını engelliyor ama yöntemlerle çözebiliyorsunuz
ana bilgisayarına kurup vm'lerde dosya paylaşımı bölümünde lolün olduğu klasörü gösterirseniz lolün dosyalarını vm'e çekebilirsiniz makinaları 40gb yaparak kullanıyordum ayrıca haberiniz olsun
rica ederim
ah çok teşekkür ederim bilmiyordum teşekkür ederim
rica ederim böyle bir işe girme planınız varsa discordtan bana ulaşabilirsiniz elimden geldiğince yardımcı olurumELINE SAGLIK TESEKKURLER
nasıl gizleyebiliriz?sanal makina bilgilerini gizlersen niye olmasın
Have you tried virtual server?It's not what I expected, but it works