ben de internetten buldum çoğu hatayı düzeltip paylaşmışlar ben de küçük bir düzenleme yapıp tekrar paylaştımBu bot 2.5 sene önce paylaştığım konunun düzenlenmiş haliymiş hala stabil değil
https://cheatglobal.com/konu/league-of-legends-leaguebot-levelbot-hack.3682/
Foybotta maç arama ve kabul etme sorunu vardı acaba kombinlenebilir mi?Aynı sıkıntı bendede oldu
bir hesap 22
bir hesap 19 kaldı ve ikiside 10 saat ban
Dakika 3 E kadar b de bekliyor Doran yüzüğü alıp çıkıyor normalde demek ki kökten bozulmuş haftalar öncesi böyle değildiWin 8.1 vm'de denedim oyuna giriyor fakat yerinden hareket etmiyor. Söylediğiniz şeyleri harfiyen yaptım hiç mouse ile müdahale etmedim. Şuan çalışan bir level bot yok herhalde.
Yakında ehil birisi güzel bir botu cracklerse bayram ederiz de. Onun dışında bu botlardan pek hayır geleceğini sanmıyorum.Dakika 3 E kadar b de bekliyor Doran yüzüğü alıp çıkıyor normalde demek ki kökten bozulmuş haftalar öncesi böyle değildi
Bir sürü çalışan level botu var bildiğim 3 senedirde stabil çalışıyor ama ücretli tabiki aylık 1 hesap lisansı 3 euro gibi birşeydi en son.Win 8.1 vm'de denedim oyuna giriyor fakat yerinden hareket etmiyor. Söylediğiniz şeyleri harfiyen yaptım hiç mouse ile müdahale etmedim. Şuan çalışan bir level bot yok herhalde.