League of Legends Level Bot // StormBOT

Formdaki sabit 2 level botunu kullandığımda da hesaplarım ban yedi. Sebebi vmware kurulumum olabilir mi ? Kurulum videonuzu istiyorum.
Aynı anda 10 hesap kasıyordum tabi onun ile de alakası olabilir.

istenmeyen özel durum diyo bide dosyasını veya bütünleştirilmiş dosyayı bulamadı diyor aslında daha fazla şey diyoda kafam bu kadarına basıyo yardımcı olursanız sevinirim

eyvallah sağol ama yanlış anlamayın çalışmıyosa keşke onaylı gözükmese

bunun direkt kaynak kodu olanı vardı daha sağlıklı değil mi? ayrıca ban durumu nedir bilginiz var mı?

Yakın zamanda deneyen varsa çalışıyor mu çalışmıyor mu yazabilir mi

Yakın zamanda deneyen varsa çalışıyor mu çalışmıyor mu yazabilir mi
minyona tıklamada sorun var bazen karakter takılıyor belli bir yerde klavye fareyi kullanmaman lazım botu aktif ettiğinde exit tuşu olmadığı için başlattığında kapatırken uğraştırıyor geliştirilmesi lazım bu haliyle çok kullanılmaz

minyona tıklamada sorun var bazen karakter takılıyor belli bir yerde klavye fareyi kullanmaman lazım botu aktif ettiğinde exit tuşu olmadığı için başlattığında kapatırken uğraştırıyor geliştirilmesi lazım bu haliyle çok kullanılmaz
Uyurken veya pcde değilken açık bırakmayı planlıyorum o yüzden fare klavye kullanmayacağım ve kapatma sorunu da çok önemli değil. sadece wmvare üzerinden mi kullanmalıyım normal sistemde açıp kullansam sorun olur mu ve ban durumu hakkında bilgin var mı? hala kullanıyor musun

Uyurken veya pcde değilken açık bırakmayı planlıyorum o yüzden fare klavye kullanmayacağım ve kapatma sorunu da çok önemli değil. sadece wmvare üzerinden mi kullanmalıyım normal sistemde açıp kullansam sorun olur mu ve ban durumu hakkında bilgin var mı? hala kullanıyor musun
şöyle bir şey var paralı botlarda ban dalgası vardı en son öyle duymuştum. Şöyle bir şey var birde bu bot sadece kamerayı belli bir oyuncuya sabitleyip onu takip ettiği için muhtemelen 30 level yapamadan hesap ban yer. Bu şekilde kullanmak pek mantıklı değil gibi.

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt