Çalışıyor League of Legends Lane Kapma Hilesi / Spam Bot

Main hesabım 400 level kanka neyden bahsediyorsun sen? Bu yer takıntısı oyuncular tarafından oluşturulmuş bir durum. Oynamayı biliyor isen her yerde oynarsın bana göre. Mantıksız olan tek şey supların bot dışında oynaması.
ct olayını araştır kanka bi ezreal la jung oynadıgını düşün koggmaw karşısında ne yapabilirsin

ct olayını araştır kanka bi ezreal la jung oynadıgını düşün koggmaw karşısında ne yapabilirsin

Kanka zed ile jung oynadım diyorum Ez diyorsun hala. Uzatmaya gerek yok. Ben bildiğim işi yapıp 400 level master olabilmişim o bana yeter :D İyi günler.

Ban riski yoktur derken kardeşim? Her hilede bir ban riski mevcuttur kullanacak kişiler bunu göze alarak kullansın.

Hadi ya :D Ne farkları var? Exp ve gold dağılımından başka?
Ligin ne dostum senin? Birkaç örnek vereyim. Mesela top lane daha geniş. Mid daha dar değil mi? Birine kolay gank atılır. Başka bir örnek ise midde istediğin yere roam atarsın, kolayca ormancına yardım edersin. Peki ya top lanede? Bunları yapamazsın. Mide suikastçi şampiyonların alınmasının sebebi nedir sence? Top laneyede alınabilir. Ama neden mide alınıyor? Düşün bi bakalım. Daha bir çok sebep var. Bu sebeplerden dolayı koridor ayrımı vardır.

yasuo-zed-kata picklemek isteyenlerin cok işine yarayacak :D

Biizm toksit TR sinde iş yapar fakat sıralı daha mantıklı gibi geldi bana :)

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt