Çalışıyor League of Legends Lane Kapma Hilesi / Spam Bot

great bot, it worked really well, had a problem at first, but then everything went well

Şu lane spam yapanlardan nefret ediyorum. Sanki her koridor farklıymış gibi :D Ulan geçin oynayın işte.

Örnegin ben yasuo oynuyorum ama yasuo midden başka pek iyi olmuyor bu yüzden lane önemli

Soloda Yasuo ile maç taşıyan çok adam gördüm. Sadece sen midde oynayabiliyorsun diye genelleme brom. Zed ile jung girip maç taşıdığım oldu :D

Soloda Yasuo ile maç taşıyan çok adam gördüm. Sadece sen midde oynayabiliyorsun diye genelleme brom. Zed ile jung girip maç taşıdığım oldu :D
Örnegin ezreal, ezreal botda adcde oynanır kayn jung oynar kalkıpta mid oynayamaz bunların yerleri var yani :D belki ilk maçlarda sıkıntı olmaz ama 150 200 seviye oldugunda yanlış hero yanlış lane affetmezler

Örnegin ezreal, ezreal botda adcde oynanır kayn jung oynar kalkıpta mid oynayamaz bunların yerleri var yani :D belki ilk maçlarda sıkıntı olmaz ama 150 200 seviye oldugunda yanlış hero yanlış lane affetmezler
Main hesabım 400 level kanka neyden bahsediyorsun sen? Bu yer takıntısı oyuncular tarafından oluşturulmuş bir durum. Oynamayı biliyor isen her yerde oynarsın bana göre. Mantıksız olan tek şey supların bot dışında oynaması.

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt