Noah schumutz
Normal Üye
great bot, it worked really well, had a problem at first, but then everything went well
Her koridor aynı değil zaten dostum ?Şu lane spam yapanlardan nefret ediyorum. Sanki her koridor farklıymış gibi Ulan geçin oynayın işte.
Her koridor aynı değil zaten dostum ?
Örnegin ben yasuo oynuyorum ama yasuo midden başka pek iyi olmuyor bu yüzden lane önemliHadi ya Ne farkları var? Exp ve gold dağılımından başka?
Örnegin ben yasuo oynuyorum ama yasuo midden başka pek iyi olmuyor bu yüzden lane önemli
Örnegin ezreal, ezreal botda adcde oynanır kayn jung oynar kalkıpta mid oynayamaz bunların yerleri var yani belki ilk maçlarda sıkıntı olmaz ama 150 200 seviye oldugunda yanlış hero yanlış lane affetmezlerSoloda Yasuo ile maç taşıyan çok adam gördüm. Sadece sen midde oynayabiliyorsun diye genelleme brom. Zed ile jung girip maç taşıdığım oldu
Main hesabım 400 level kanka neyden bahsediyorsun sen? Bu yer takıntısı oyuncular tarafından oluşturulmuş bir durum. Oynamayı biliyor isen her yerde oynarsın bana göre. Mantıksız olan tek şey supların bot dışında oynaması.Örnegin ezreal, ezreal botda adcde oynanır kayn jung oynar kalkıpta mid oynayamaz bunların yerleri var yani belki ilk maçlarda sıkıntı olmaz ama 150 200 seviye oldugunda yanlış hero yanlış lane affetmezler