League of legends EnsoulSharp Ban yeme sorunsalı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
hayır alakası yok bot sana ban atmaz ensoulsharp bedava bir script ondan ban yersin sadece bazı eski hesaplar ban yemiyor bazen banada olmuştu
Sabah kalktım ilk işim yeni bir hesap açtım oyuna girdim botu da açmadım kendim oynadım hani oyun ilk açıldığında botlarla oynarsın ya oynadım sonra gerçek oyuncular ile eşleştirmeye girdim ve maç biter bitmez ban attı ve eski hesabım hala duruyor anlayamıyorum hesap ban yemiyor ama açtığıö diğer hesaplar anında banlanıyor çözüm varmıdır ?

Kanka algoritmaya yakalanmışsın artık potansiyel bir suçlu olarak.Eski hesabında uslu uslu oyna veya hwid spoof tarzı bişey dene

Ensoulsharp her zaman ban atar, bansız scriptler mevcut yakında foruma gelecek. Şuanlık xmar orbwalker hilesini kullanabilirsiniz o çok iyi durumda

öncelikle iyi akşamlar ilk olarak ben hesap oluşturuyorum ve forumdaki level botunu kullanıyorum oyunu bot kasıyor bir 3 saat sonra sıkılıp oyunu kendime devralıyorum ensoul sharp ile güzelcene oynuyorum ve sıkılıp kapatıyorum sonra bilgisayarı açtığımda ise hesap kalıcı olarak banlanmıştır (uzaklaştırılmış) yazıyor ama benim ilk hesabım hiç bot açmadığım hesap full ensoul sharp ile oynadağım hesap ban yemiyor hiçbir türlü yasou oynuyorum yemiyorum yone oynuyorum yemiyor birde belli ederek oynuyom ve 5.haftaya giriyor hesap benim anlayamadığım şu bot hesaba ban atmaya sebebiyet mi veriyor sadece ensoul sharp ile banlanmıyorum ama bot+ensoul direkt ban atıyor yardımcı olabilirseniz sevinirim biraz uzun oldu k.b
Ben anlamadım dediğinden anlasam yardımcı olurdum kusura bakma

Sistem dedected etmiş bilgisayarını eğer script açmadanda ban yiyorsan spoofer denemeni tavsiye ederim iyi forumlar..

Kanka algoritmaya yakalanmışsın artık potansiyel bir suçlu olarak.Eski hesabında uslu uslu oyna veya hwid spoof tarzı bişey dene
Knk eski hesapta yone ile oynuyorum genelde ve ensoul sharp ile belli ede ede fakat yakalanmıyoz anlamadım gitti…
Peki bir sorum var evdeki başka bir bilgisayardan botla kassam sonra benim şahsi bilgisayarımda sadece hile ile oynasam yine ban yer miyim ?
Sistem dedected etmiş bilgisayarını eğer script açmadanda ban yiyorsan spoofer denemeni tavsiye ederim iyi forumlar..
forumda aktif spoofer var mı

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt