Çalışıyor League of Legends | API Tool

discord: spastik iyi aksamlar dost tekrar notumuzu düşelim kbot tamamen detecteddir hiçbir şey yapmasanız dahi banlanırsınız vanguard açık bir şekilde çalıştırmayın denemek özelliklerine bakmak istiyorsanız vanguardı kapatarak deneyin
Reis senden ratli %99.3 sc4m yeme ihtimali ile bypass alsam ud olurmu?

zenginden alır fakire verir böylesine de yufka yürekli

isim değiştirme sebebim link olması,mod olmam açtığım konunun illa benim oluşturduğum exe olduğu anlamına gelmezl
Risk oranını belirtmeden paylaşmanızda :D blacklist deki bir uygulama umarım temsil ettiginiz forumun free birşeyi alıp cheat global yazmak
2 ciside bunun github olarakta göstermeniz gerekmezmi sonucta siz yapmadınız reklam falanda yok kebs yapımcısına ait :D

Digeride onun reselli falan galiba takma
jawoodun ratlı Bypassını satmaya devam edecekseniz :D ah unuttm 3k verince virüs falan bakmıolardı

Risk oranını belirtmeden paylaşmanızda :D blacklist deki bir uygulama umarım temsil ettiginiz forumun
2 ciside bunun github olarakta göstermeniz gerekmezmi sonucta siz yapmadınız reklam falanda yok kebs yapımcısına ait :D
son kez söylüyorum sizinle daha fazla uğraşmayacağım kim olduğunuz belli zaten,konuda exeyi ben yaptım gibi bir cümle kullanmadım benim olmadığı da bariz boşa yorum kasmayın

Free bir şeyi risklerini belirtmeden paylaşmak forumun ismini ve bilinirligini komik duruma düşürüyor benim görüşüm budur

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt