sxpstik
Moderatör
- İletişim
ben yaptım diye bir iddiam olmadı neye bu kadar kuruldunuz onu anlamadımLinkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
kesinlikle bu deil galiba
ben yaptım diye bir iddiam olmadı neye bu kadar kuruldunuz onu anlamadımLinkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
kesinlikle bu deil galiba
Reis senden ratli %99.3 sc4m yeme ihtimali ile bypass alsam ud olurmu?discord: spastik iyi aksamlar dost tekrar notumuzu düşelim kbot tamamen detecteddir hiçbir şey yapmasanız dahi banlanırsınız vanguard açık bir şekilde çalıştırmayın denemek özelliklerine bakmak istiyorsanız vanguardı kapatarak deneyin
piyasanın en ucuzu herkes bilmez babayıReis senden ratli %99.3 sc4m yeme ihtimali ile bypass alsam ud olurmu?
10 verirsin 200 çalar babapiyasanın en ucuzu herkes bilmez babayı
moderatörsünüz ya bunu isim deiştirip siz yapmış gibi paylaşmanızben yaptım diye bir iddiam olmadı neye bu kadar kuruldunuz onu anlamadım
zenginden alır fakire verir böylesine de yufka yürekli10 verirsin 200 çalar baba
isim değiştirme sebebim link olması,mod olmam açtığım konunun illa benim oluşturduğum exe olduğu anlamına gelmezmoderatörsünüz ya bunu isim deiştirip siz yapmış gibi paylaşmanız
Digeride onun reselli falan galiba takmazenginden alır fakire verir böylesine de yufka yürekli
isim değiştirme sebebim link olması,mod olmam açtığım konunun illa benim oluşturduğum exe olduğu anlamına gelmez
Risk oranını belirtmeden paylaşmanızda blacklist deki bir uygulama umarım temsil ettiginiz forumun free birşeyi alıp cheat global yazmakzenginden alır fakire verir böylesine de yufka yürekli
isim değiştirme sebebim link olması,mod olmam açtığım konunun illa benim oluşturduğum exe olduğu anlamına gelmezl
jawoodun ratlı Bypassını satmaya devam edecekseniz ah unuttm 3k verince virüs falan bakmıolardıDigeride onun reselli falan galiba takma
son kez söylüyorum sizinle daha fazla uğraşmayacağım kim olduğunuz belli zaten,konuda exeyi ben yaptım gibi bir cümle kullanmadım benim olmadığı da bariz boşa yorum kasmayınRisk oranını belirtmeden paylaşmanızda blacklist deki bir uygulama umarım temsil ettiginiz forumun
2 ciside bunun github olarakta göstermeniz gerekmezmi sonucta siz yapmadınız reklam falanda yok kebs yapımcısına ait