sxpstik
Moderatör
- İletişim
yok sıfırdan yazdım nasıl anladınkineTitle değişmiş geri sunulmuş ;D
yok sıfırdan yazdım nasıl anladınkineTitle değişmiş geri sunulmuş ;D
Evet ve ban sebebi şuan konu başlığını güncelleseler de insanlar boş yere ban yemeseKbot Değil mi bu ?
konu başlığında ud veya %100 safe yazmıyorEvet ve ban sebebi şuan konu başlığını güncelleseler de insanlar boş yere ban yemese
Dt olduğunu da belirtmemişsin denemek isteyip sebepsiz ban yiyen bir çok kişi olacaktır bilmeyenler arasındankonu başlığında ud veya %100 safe yazmıyor
program komple dt değil özellikten özelliğe değişiyor kullanmadan yorum yapmaDt olduğunu da belirtmemişsin denemek isteyip sebepsiz ban yiyen bir çok kişi olacaktır bilmeyenler arasından
Komple program dt şuan bilgin dışı yorum yapmaprogram komple dt değil özellikten özelliğe değişiyor kullanmadan yorum yapma
luna grabberlı zuma kullanınca özellikler ud olur muKomple program dt şuan bilgin dışı yorum yapma
Dost mister bana ulasmadı hiçbir şekilde aldığı loader bana ait bile değil çok kasmadım üstüne düşmedim o kadar kbotun ud olduğunu iddia edebilmek icin avel olmak lazım (nickine de bi guncelleme lazım spastik diye okuyup duruyorum tövbe hasa moderator beye saygısızlık gibi oldu)luna grabberlı zuma kullanınca özellikler ud olur mu