Satıldı LARKSHARP Valorant Lifetime Hile Satılık!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
hem wh hem aim var dostum
kaç tl ye satıyodun brom

immo hesaplar genelde 1k civarı yada çok hızlı satmak istersen seri şekilde 800 900'e satarsın, 2k'ya satabileceğini düşünmüyorum
satılır aslında ya skınsız hesap alan cok var

bende mesela skinli peek immo hesap var şuan 3 k ya gider min

ve 1 sene once sebepsiz ban yediğim hesap var oda immo 1.5 k atmıstım oda suan 3 k rahat satarsın itmstşta

kaç tl ye satıyodun brom

ve 1 sene once sebepsiz ban yediğim hesap var oda immo 1.5 k atmıstım oda suan 3 k rahat satarsın itmstşta
lifetime (sınırsız) 1250 tl gardaşım, normal satın almaya çalışsan 50 dolar yani 1750 tl ben 1250'ye satıyorum şuan

kaç tl ye satıyodun brom

birde hesapları sattıktan sonra çok ağlayanlar oluyo şikayet felan ediyolar kendileri hesaplara ban yedirip işte iade istiyorum vs.

skin changer var mı hilede
ben 1 ay önce felan format attım pc'ye en son oynadığım zaman skinchanger vardı fakat şuan hilenin özelliklerinde sadece aimbot ve esp gözüküyor kaldırılmış sanırsam, o yüzden yok diye biliyorum

tm de hile 1250tl 1 veya 2 haftada kasarsın tabi senin isteğin
1 veya 2 hafta değil istediğin kadar kasarsın istediğin kadar da hesap satarsın hile sınırsız dostum senin kafan nasıl isterse keyfin nasıl isterse hesap kasar ve satarsın

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt