KimYouShinn
Silver Üye
- Ticaret Puanı: 0 / 0
hileyi satma sebebini öğrenebilir miyim ban filan mı yedin
belli ettiysen veya banwave geldiyse yemişsindir gardaşım diyebilecek bişeyim yokban yedirdi bana...
satma nedenim valorant'ı bıraktım zamanım olmuyor, hemde paraya ihtiyaç var boş durması yerine satayım en azından para gelsin diye satıyorum. eskisi kadar da pc'ye geçmiyorum.hileyi satma sebebini öğrenebilir miyim ban filan mı yedin
5 aydır kullanıyorum sadece 2 defa ban yedim, 1'inde banwave geldi diğerinde ise canım çok sıkılmıştı hayatsız gibi legit takılıyordum sıkıldım belli ettim diye yedim diğer ban'ı dahileyi satma sebebini öğrenebilir miyim ban filan mı yedin
hilenin ban koruma özelliği ne durumdagardaşım maalesef zaten hilenin kendisi 1750 lira felan 50 dolar değerinde ben 15 dolar daha ucuza satıyorum
videosunu bulamadımkine alim
dostum hileyi belli etmezsen ve banwave gelmediği sürece istediğin kadar oynarsınhilenin ban koruma özelliği ne durumda
muhtemelen ya ban yedi yada uyarı yedihileyi satma sebebini öğrenebilir miyim ban filan mı yedin
satma sebebimi yazdım dostum eğer okursan görürsün <3muhtemelen ya ban yedi yada uyarı yedi
8 ay öncenin videosu ama bu 2 videoyu bulabildim
dostum hileyi belli etmezsen ve banwave gelmediği sürece istediğin kadar oynarsın
kb görmemişimsatma sebebimi yazdım dostum eğer okursan görürsün <3
sorun değil gardaşımaim varmı bro peki bunda
kb görmemişim
brom sadece wh mi yoksa aimlock varmısorun değil gardaşım
hem wh hem aim var dostumbrom sadece wh mi yoksa aimlock varmı