Çözüldü LarkSharp şikayet

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
Bu arkdaştan ürün almamak lazım hakkında kaçıncı şikayet ve ban yemesi lazım + olarak kendisinden uzun zaman önce 3 günlük ESP lite aldım 2 gün sonunda ban yedim ben
aldığım gün zaten sunucudaki çoğu kişi ban yedi. lark normal sohbeti kapattı ve customer chat ine clear atıyordu

ban yeme sebebiniz banwawe zamanına denk gelmiş olabilirsiniz 3.parti yazılım kullanırken bunu göz önünde bulundur alırsınız fakat güncellemeden önce 2 Ay içindr banwawe yaşanmadı hangi dönemde almıştınız?
hocam gec bu işleri adamı mağduriyetini karşıla yazıktır günahtır kimse senin 3 ay güncelleme yapmanı beklemezki müşteri olarak bence beklememek de de haklılar adamlar staffbesting free hilesini kullanıp ban yese o süre zarfında zaten hwıd banları kalkmış oluyor şaka gibi la

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
ban yeme sebebiniz banwawe zamanına denk gelmiş olabilirsiniz 3.parti yazılım kullanırken bunu göz önünde bulundur alırsınız fakat güncellemeden önce yaklaşık 2 Ay içinde banwawe yaşanmadı hangi dönemde almıştınız?
nasıl 2 ay içinde banwave yasanmadı adhsjkalda o yüzdenmi bakıma alındıktan sonra çoğu kisi banlandı ben dahil leğit oynamama rağmen

Güncellemeden önce cümlesini okuyabiliyormusunuz?
anlıyorum keşke free hile kullansaydım o zaman. senin sattığın paralı hilede banlatıyor free hilede. zaten senin sattığın hileyi kullanıpta ban yemeyen yok :D

anlıyorum keşke free hile kullansaydım o zaman. senin sattığın paralı hilede banlatıyor free hilede. zaten senin sattığın hileyi kullanıpta ban yemeyen yok :D
Ücretsiz hile kullanıp birçok radiant hesap kasıp satabilen göremedim malesef

özet: olarak lark 1 ay güncelleme bahaneleri ile oyalayıp 1 ay sorunda hilenin sıfırdan kodlandığını söylüyor. ve spoofer güncellemeye girdemen önce haber verilmediği için spoofer kullanan arkadasların hesabı banlandı. ve bir telafi yapılmadı üstüne hile kullananlarda banlandı. 1 ay sonra gelen telafi spoofer sorunlu. iade veya düzğün bir telafi sağlanmıyor. böyle bir forumda böyle bir satıcı şasırtıcı. ve discord sunucudaki insanlara yalan söylüyor. reseller oldugu bpgroup ve sattığı hilenin unk un yaptığını bilmiyor heralde cünkü arkadasa 30 dk boyunca sunucudaki herkes lark ile bu konu ile tartıstı

Son düzenleme:
özet: olarak lark 1 ay güncelleme bahaneleri ile oyalayıp 1 ay sorunda hilenin sıfırdan kodlandığını söylüyor. ve spoofer güncellemeye girdemen önce haber verilmediği için spoofer kullanan arkadasların hesabı banlandı ve bir telafi yapılmadı üstüne hile kullananlarda banlandı. 1 ay sonra gelen telafi spoofer sorunlu. iade veya düzğün bir telafi sağlanmıyor böyle bir forumda böyle bir satıcı şasırtıcı ve discord sunucudaki insanlara yalan söylüyor reseller oldugu bpgroup ve sattığı hilenin unk un yaptığını bilmiyor heralde cünki arkadasa 30 dk boyunca sunucudaki herkes lark a bu konuyu anlattı
0 dan kodlama durumunu tamamen yanlış anlamışsın anlatmak istediğim yepyeni bir ürün hazırlanıyor demekti Bunuda size açıklamıştım zaten fakat halen yanlış lanse etmeye devam ediyorsunuz, diğer durumlar için ise kulaktan dolma bilgilere inanmayı tercih ediyorsunuz devam edebilirsiniz

0 dan kodlama durumunu tamamen yanlış anlamışsın anlatmak istediğim yepyeni bir ürün hazırlanıyor demekti Bunuda size açıklamıştım zaten fakat halen yanlış lanse etmeye devam ediyorsunuz, diğer durumlar için ise kulaktan dolma bilgilere inanmayı tercih ediyorsunuz devam edebilirsiniz
bu forumda 1 tane sana ben kullandım bir sorun yasamadım diyen görmedim belki algıda seçiçilik dicem ama ben bizzat müsterileri nasıl mağdur edip hiçbir yardım destek sunmadığını aksine olayı örtbas etmeye çalıstığını gördüm

bu forumda 1 tane sana ben kullandım bir sorun yasamadım diyen görmedim belki algıda seçiçilik dicem ama ben bizzat müsterileri nasıl mağdur edip hiçbir yardım destek sunmadığını aksine olayı örtbas etmeye çalıstığını gördüm
Görmemek için kör olmak gerekir diyeyim. Bakım sürecinin bitmesini beklemeniz gerekir polemiğe girmeye gerek yok.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt