Çözüldü LarkSharp şikayet

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Lark Sharp Kardeşimiz saolsun bana birini önerdi. Öneren kişide 2.300 dolandirdi. Mağduriyetimi gidermek için geri parami aticagini söylüyor. İnşallah sözünü tutar :) Neredeyse 1.5 aydir beklemedeyim.
hahhahahhaha hocam sizede geçmiş olsun ama konu altına sahsı meseleler yazılması yasak diyebiliyorum geçmiş olsun yinede

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
Lark Sharp Kardeşimiz saolsun bana birini önerdi. Öneren kişide 2.300 dolandirdi. Mağduriyetimi gidermek için geri parami aticagini söylüyor. İnşallah sözünü tutar :) Neredeyse 1.5 aydir beklemedeyim.
geçmiş olsun knk üzüldüm vallahi

geçmiş olsun reis larkın zaten dolandırcı olduğunu bilen çok

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
Aynı konuyu biz açmıştık zamanında, çok aşağılamışlardı. Geçmiş olsun.

halen şu sağdan soldan resell alan türkolardan hile almamayı öğrenemediniz dolandırılmayı hakediyorsunuz iyi olmuş akıllanırsınız belki resell değil de ana satıcıdan almayı

unk ressliyordu ztn bildiğim kadarı ile sanırım unk dan alsaydı yine magdur olucaktı
unk zaten ayrı bir konu demek istediğim 20 şikayet konusu varsa 19u türk reseller şikayeti madem bu kadar şikayet var git ana bayiden al hem resellera komisyon da vermiyorsun muhattabın belli sorun olduğunda ya o bu şu diye kıvıran da yok biraz akıl kullanmak gerek sadece

iadesi yapılması gerek bence

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt