3 Günlük satıcılar gibi yan hesaptan kendimi savunduracak kadar küçük birisi değilim.Bullseye yada Larkın yan hesabı bu çocuk boşverin umursamayın.
3 Günlük satıcılar gibi yan hesaptan kendimi savunduracak kadar küçük birisi değilim.Bullseye yada Larkın yan hesabı bu çocuk boşverin umursamayın.
Büyük oyun felan çözmedim arkadaşının adına açtıysan arkadaşın zaten bu ürünün kullanıcısı. Sadece yeni bir key satın almış ve satın aldıktan bir kaç saat sonra bakıma girmiş fakat öyle olduğunu da sanmıyorum çünki yeni keyini satın aldıktan sonra arkadaşın ile haberleştik hatta ekran açmıştı ertesi gün bakıma girdiğini hatırlıyorum. Gerçi bu bir şey değiştirmez. Açtığın konunun altında senin fikrinin tersinde düşünnen kişilere sadece hakaret edip duruyorsun. Emin ol cheatglobal yönetimi her konuda adaletli olduğu gibi bu konu altında da adaletli olacaktır.. Ürün sadece bakıma girmiş ve bekleyen tek customer sen değilsin belki 30 adet customer var ve hepsi sabırla bekliyor. @Larksharp 'a olan güvenlerindenKes ses ses kes 30IQ wow konuyu deparneuxun adına ben açtım kanka çık git konudan hiçbir şeyi anlayamamışsın hala bilgisizsin git artık yalvarırım büyük oyunu çözdüğünü zannediyor onu da beceremiyor
Saldım ya zaten fazla belli etti zaten.Bullseye yada Larkın yan hesabı bu çocuk boşverin umursamayın.
Resellerin reselleri için iddalı sözler bunlar3 Günlük satıcılar gibi yan hesaptan kendimi savunduracak kadar küçük birisi değilim.
Tüh yakalandık bak senin yan hesabınmışım lşgsjghshf3 Günlük satıcılar gibi yan hesaptan kendimi savunduracak kadar küçük birisi değilim.
Maximum 1 haftada paste atarak valorant hilesi yapılıyor gelen update ne kadar uzun sürmüş olabilir?Customer Chat de belirtmiştim aslında ;
Sunucu ve yazılımların güvenliği arttırmaya yönelik işlemlere uygun olarak yazılımların yeniden düzenlenmesi zorlu bir süreçti tam bu sürecin üzerine denk gelen oyun güncellemesi ile çalışmalarımız ne yazık ki bu denli uzamak zorunda kaldı
Benim karşı fikrim olanlara değil mağdur olan bir müşteri satıcıya karşı kendini savunurken "NEDEN BU KADAR KUDURUYORSUN" diyen yan hesaplara karşı çıkıyorum, konuşmaya devam etme yalvarırım.Büyük oyun felan çözmedim arkadaşının adına açtıysan arkadaşın zaten bu ürünün kullanıcısı. Sadece yeni bir key satın almış ve satın aldıktan bir kaç saat sonra bakıma girmiş fakat öyle olduğunu da sanmıyorum çünki yeni keyini satın aldıktan sonra arkadaşın ile haberleştik hatta ekran açmıştı ertesi gün bakıma girdiğini hatırlıyorum. Gerçi bu bir şey değiştirmez. Açtığın konunun altında senin fikrinin tersinde düşünnen kişilere sadece hakaret edip duruyorsun. Emin ol cheatglobal yönetimi her konuda adaletli olduğu gibi bu konu altında da adaletli olacaktır.. Ürün sadece bakıma girmiş ve bekleyen tek customer sen değilsin belki 30 adet customer var ve hepsi sabırla bekliyor. @Larksharp 'a olan güvenlerinden
Hocam hayır yani "VERİTABANI" sorunu ne ne demek veri tabanı sorununda invalid username hatası alır ki bir insan maximum server closed falan atar veri tabanı değiştirilince herkesin keyleri mi siliniyormuş .dMaximum 1 haftada paste atarak valorant hilesi yapılıyor gelen update ne kadar uzun sürmüş olabilir?
Dost inandırıcı gelmiyor yazdıkların tarafsız baktığımda
Bundan öncede bu denli uzun süren güncellemelerimiz oldu hangisinde müşterilerimize süre eklemedik, yada mağdur bıraktık sadece şuan açılan konuya bakarak değil geçmişi göz önüne alarak yorum yapmanızı rica edeceğim.Maximum 1 haftada paste atarak valorant hilesi yapılıyor gelen update ne kadar uzun sürmüş olabilir?
Dost inandırıcı gelmiyor yazdıkların tarafsız baktığımda
Bu arada evet yeni bir key almış eskisi ne alaka aldıktan 1-2 saat sonra ban yemiş 1 maç bile giremeden, kimsenin umrunda değil öceki keyi zaten çocuk önceden memnun kalmış diye aldı şimdide mağdur.Büyük oyun felan çözmedim arkadaşının adına açtıysan arkadaşın zaten bu ürünün kullanıcısı. Sadece yeni bir key satın almış ve satın aldıktan bir kaç saat sonra bakıma girmiş fakat öyle olduğunu da sanmıyorum çünki yeni keyini satın aldıktan sonra arkadaşın ile haberleştik hatta ekran açmıştı ertesi gün bakıma girdiğini hatırlıyorum. Gerçi bu bir şey değiştirmez. Açtığın konunun altında senin fikrinin tersinde düşünnen kişilere sadece hakaret edip duruyorsun. Emin ol cheatglobal yönetimi her konuda adaletli olduğu gibi bu konu altında da adaletli olacaktır.. Ürün sadece bakıma girmiş ve bekleyen tek customer sen değilsin belki 30 adet customer var ve hepsi sabırla bekliyor. @Larksharp 'a olan güvenlerinden
Kimse geçmişi göz önüne almak zorunda değil geçmiş geçmiştedir 1 maç oynayamadan hile kapatılıp bakıma alınıyor 2 haftadır 1 aylık keyi kullanamıyoruz.Bundan öncede bu denli uzun süren güncellemelerimiz oldu hangisinde müşterilerimize süre eklemedik, yada mağdur bıraktık sadece şuan açılan konuya bakarak değil geçmişi göz önüne alarak yorum yapmanızı rica edeceğim.
Gecmis gecmiste kalır tüm tuşlara basiyosunuz hocam kurtulmak icin galibaBundan öncede bu denli uzun süren güncellemelerimiz oldu hangisinde müşterilerimize süre eklemedik, yada mağdur bıraktık sadece şuan açılan konuya bakarak değil geçmişi göz önüne alarak yorum yapmanızı rica edeceğim.