Çözüldü LarkSharp şikayet

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kes ses ses kes 30IQ wow konuyu deparneuxun adına ben açtım kanka çık git konudan hiçbir şeyi anlayamamışsın hala bilgisizsin git artık yalvarırım büyük oyunu çözdüğünü zannediyor onu da beceremiyor :D
Büyük oyun felan çözmedim arkadaşının adına açtıysan arkadaşın zaten bu ürünün kullanıcısı. Sadece yeni bir key satın almış ve satın aldıktan bir kaç saat sonra bakıma girmiş fakat öyle olduğunu da sanmıyorum çünki yeni keyini satın aldıktan sonra arkadaşın ile haberleştik hatta ekran açmıştı ertesi gün bakıma girdiğini hatırlıyorum. Gerçi bu bir şey değiştirmez. Açtığın konunun altında senin fikrinin tersinde düşünnen kişilere sadece hakaret edip duruyorsun. Emin ol cheatglobal yönetimi her konuda adaletli olduğu gibi bu konu altında da adaletli olacaktır.. Ürün sadece bakıma girmiş ve bekleyen tek customer sen değilsin belki 30 adet customer var ve hepsi sabırla bekliyor. @Larksharp 'a olan güvenlerinden

Customer Chat de belirtmiştim aslında ;
Sunucu ve yazılımların güvenliği arttırmaya yönelik işlemlere uygun olarak yazılımların yeniden düzenlenmesi zorlu bir süreçti tam bu sürecin üzerine denk gelen oyun güncellemesi ile çalışmalarımız ne yazık ki bu denli uzamak zorunda kaldı
Maximum 1 haftada paste atarak valorant hilesi yapılıyor gelen update ne kadar uzun sürmüş olabilir?

Dost inandırıcı gelmiyor yazdıkların tarafsız baktığımda

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
Büyük oyun felan çözmedim arkadaşının adına açtıysan arkadaşın zaten bu ürünün kullanıcısı. Sadece yeni bir key satın almış ve satın aldıktan bir kaç saat sonra bakıma girmiş fakat öyle olduğunu da sanmıyorum çünki yeni keyini satın aldıktan sonra arkadaşın ile haberleştik hatta ekran açmıştı ertesi gün bakıma girdiğini hatırlıyorum. Gerçi bu bir şey değiştirmez. Açtığın konunun altında senin fikrinin tersinde düşünnen kişilere sadece hakaret edip duruyorsun. Emin ol cheatglobal yönetimi her konuda adaletli olduğu gibi bu konu altında da adaletli olacaktır.. Ürün sadece bakıma girmiş ve bekleyen tek customer sen değilsin belki 30 adet customer var ve hepsi sabırla bekliyor. @Larksharp 'a olan güvenlerinden
Benim karşı fikrim olanlara değil mağdur olan bir müşteri satıcıya karşı kendini savunurken "NEDEN BU KADAR KUDURUYORSUN" diyen yan hesaplara karşı çıkıyorum, konuşmaya devam etme yalvarırım.

Maximum 1 haftada paste atarak valorant hilesi yapılıyor gelen update ne kadar uzun sürmüş olabilir?

Hocam hayır yani "VERİTABANI" sorunu ne ne demek veri tabanı sorununda invalid username hatası alır ki bir insan :D maximum server closed falan atar veri tabanı değiştirilince herkesin keyleri mi siliniyormuş .d

Bundan öncede bu denli uzun süren güncellemelerimiz oldu hangisinde müşterilerimize süre eklemedik, yada mağdur bıraktık sadece şuan açılan konuya bakarak değil geçmişi göz önüne alarak yorum yapmanızı rica edeceğim.

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
Bu arada evet yeni bir key almış eskisi ne alaka aldıktan 1-2 saat sonra ban yemiş 1 maç bile giremeden, kimsenin umrunda değil öceki keyi zaten çocuk önceden memnun kalmış diye aldı şimdide mağdur.

Bundan öncede bu denli uzun süren güncellemelerimiz oldu hangisinde müşterilerimize süre eklemedik, yada mağdur bıraktık sadece şuan açılan konuya bakarak değil geçmişi göz önüne alarak yorum yapmanızı rica edeceğim.
Kimse geçmişi göz önüne almak zorunda değil geçmiş geçmiştedir 1 maç oynayamadan hile kapatılıp bakıma alınıyor 2 haftadır 1 aylık keyi kullanamıyoruz.

Gecmis gecmiste kalır tüm tuşlara basiyosunuz hocam kurtulmak icin galiba :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt