Çözüldü LarkSharp şikayet

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
@maybeitsjuve Arkadaşlar bu deli şarlatan sunucuda da larkı övüp dondurma gibi yalıyordu. Arkadaş, irtiba bile etmeyin zaten Isaac the Kid kendisi larkta yetkiliydi zaten.

Gecmis gecmiste kalır tüm tuşlara basiyosunuz hocam kurtulmak icin galiba :D
OOOOOHA HOCAM ekranda ağzım açık kaldı elinize sağlık zaten bu diğer savunanda düşündüğümüz gibi larkın yetkilisi .d

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
konuda çok boş mesajlar var inşallah hepsi ban yiyecek.caps açık yazı yazmakta yasak bunu bilmeyen 3iq maymunlarda var demek ki. onlarda da ban yer ise tadından yenmez dimi.

@maybeitsjuve ARKADAŞLAR BU DELİ ŞARLATAN SUNUCUDA DA LARKI ÖVÜP DONDURMA GİBİ YALIYORDU ARKADAŞ İRTİBA BİLE ETMEYİN ZATEN ISAAC THE KİD KENDİSİ LARKTA YETKİLİYDİ ZATEN
AHHAHAAAHAHAHA MODERATÖRÜMÜYMÜŞ AAHAHAHAHAHAHA OLUM NE KOMİK ADAMLARSINIZ ADAMI MODERATÖRÜ DIŞINDA KİMSE SAVUNMUYO YAZIKKE :D

@maybeitsjuve Arkadaşlar bu deli şarlatan sunucuda da larkı övüp dondurma gibi yalıyordu. Arkadaş, irtiba bile etmeyin zaten Isaac the Kid kendisi larkta yetkiliydi zaten.

OOOOOHA HOCAM ekranda ağzım açık kaldı elinize sağlık zaten bu diğer savunanda düşündüğümüz gibi larkın yetkilisi .d
Evet yetkiliydim. Ürünlerin ücretini ödeyerek satın alıyordum. İndirim de almıyordum hepsini ss olarak bu konu başlığı altına atabilirim. Yetkili olmamın sebebi uzun yıllardır @Larksharp 'ı tanıyorum alışveriş yapıyorum gelenlere bir şekilde yardımcı oluyordum. Hatta şunu söylemeliyim kullandığım bu karaladığınız unkun ürünüyle aktif radiant eloda oynuyordum herkes de biliyor sunucuda :) Burada savunmamın sebebi yetkili olmam değil hatta bu bakım olayları olduğunda bilerek permimi aldırdım millet yetkili savunuyor felan demesin diye.

Evet yetkiliydim. Ürünlerin ücretini ödeyerek satın alıyordum. İndirim de almıyordum hepsini ss olarak bu konu başlığı altına atabilirim. Yetkili olmamın sebebi uzun yıllardır @Larksharp 'ı tanıyorum alışveriş yapıyorum gelenlere bir şekilde yardımcı oluyordum. Hatta şunu söylemeliyim kullandığım bu karaladığınız unkun ürünüyle aktif radiant eloda oynuyordum herkes de biliyor sunucuda :) Burada savunmamın sebebi yetkili olmam değil hatta bu bakım olayları olduğunda bilerek permimi aldırdım millet yetkili savunuyor felan demesin diye.
Geçici olarak permini aldırınca yetkilisi olmamış olup yetkili olarak taraflı bir şekilde savunmamış mı oluyorsun :D

BP Group exit attı GHOSTY üzerinden arka planda devam ediyor Bullseye ise source satın aldı diye biliyorum eğer yardım almıyorsa güncellemeleri çok zor

Geçici olarak permini aldırınca yetkilisi olmamış olup yetkili olarak taraflı bir şekilde savunmamış mı oluyorsun :D
Yooo taraflı bir şekilde savunmuyorum aktif radiant hesabım halen duruyor ban yemedim ? üründen de gayet memnundum parasını da ödedim dekontlarım da mevcut. Ürün şu anda bakımda bende sunucudaki her customer gibi açılmasını bekliyorum. Ürünü satan kişi de arkadaşım ve sunucusunda destek olmak için zamanında moderatörlük yaptım bunda ne gibi bir art niyet olabilir ? ürünün de ekmeğini yedim birsürü immo radi hesap kastım hiç de sorun yaşamadım. Sen nasıl konu açıyorsan ben de bu konu altında ürünün customeri olarak yazıyorum bu kadar basit

Tam manada moderatörlerimize tüm keyler ücretsiz şekilde sağlanır fakat @maybeitsjuve bu kategoride yer almıyor. Kendisi tüm ürünleri ücretini ödeyerek satın alıyor bize de destek olmak için ticketlara yardımcı olabiliyor. konunun uzamamasını rica edeceğim

Tam manada moderatörlerimize tüm keyler ücretsiz şekilde sağlanır fakat @maybeitsjuve bu kategoride yer almıyor. Kendisi tüm ürünleri ücretini ödeyerek satın alıyor bize de destek olmak için ticketlara yardımcı olabiliyor. konunun uzamamasını rica edeceğim
Tamamdır zaten uğraşma amacım şu anki gibi mağdur kullanıcı ve satıcı olarak 1v1'e kalmamızdı, yöneticiler yorum yapana kadar her kısımada iyi günler.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt