NOVA
Diamond Üye
- İletişim
eyvallah kraleline sağlık
eyvallah kraleline sağlık
banlarlar hocam yapmaHocam bronz olmam için buraya 20 kere 'eline sağlık' yazsam sıkıntı olurmu ?
Şaka yaptım bu arada paster olucaksam az kendim bişry yapiyimBeyler bana öyle birşey yaptırın ki bu ve diğer srclerden ban yemiyim yada bi 2-3 hafta gitsin bende paster olacam
Crâcked degil craked yazmis src paylamis buna Crâck diyor kendisinin hala kullandigi hala kullanmasa bile (hic sanmiyorum ama) uzun bir sure kullandigi dilendigi driveri ve hileyi paylasmis actigi konuya yazdigi yazilardan ve basliktan da belli oluyor ki sen tam bir ergensin beyin yasin buyumemis kuculmus hayatta basarilar seni ciddiye alan yok sen serverlerde got yirtmaya devam etARKADAŞLAR SELAMLAR ÖNCELİKLE
BUGÜN @riotvanguard KURDISHBULERDER KARDEŞİMİZ MUKEMMEL DT OLMAYAN AMA ULTRA DT OLAN SRCSİ SİZLERLE İSTEYENLER ALSIN KURSUN BU ARKADAŞIMIZIN SRCSİ ÖNCEDEN BENİMDİ SONRADAN SATTIK ETTİK BİLMEM NE DERKEN FELAN BUNU BEN SON DT DİYE 1 AY ÖNCE SALMIŞTIM SONRA BU KARŞİMMM BENİM GELİP MİLLETE IOCLT UD KNKAAAA YAAAA FELAN DERKENSSS FELAN Bİ BAKTIM BUMMM DT OLMUŞ SONRA DA Bİ BAKTIK Kİ AAA OPEN SRC GELMİŞ
ŞAKA ŞAKA HADİ SRC KULLANMAYI BİLENLER BUYURSUN YAPSIN SATIN SİZDE PARA KAZANIN...
DOSYA TC LİNKİ //Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
VİRÜS TOTAL LİNKİ //Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
CRAKED BY @NOVA @waryin (NOT CİCİKUŞ)
konuşma paster chat GPT ye hile yazdırınCrâcked degil craked yazmis src paylamis buna Crâck diyor kendisinin hala kullandigi hala kullanmasa bile (hic sanmiyorum ama) uzun bir sure kullandigi dilendigi driveri ve hileyi paylasmis actigi konuya yazdigi yazilardan ve basliktan da belli oluyor ki sen tam bir ergensin beyin yasin buyumemis kuculmus hayatta basarilar seni ciddiye alan yok sen serverlerde got yirtmaya devam et
merak etme ssleri ve videolari paylastigim zaman goreceksin chat gptci dedigin adamdan hile dilenmeyikonuşma paster chat GPT ye hile yazdırın
merak etme ssleri ve videolari paylastigim zaman goreceksin chat gptci dedigin adamdan hile dilenmeyi
Nova kudururken anlık
bu saaten sonrasını izle