WhereYq
Uzman Üye
- İletişim
derlemeyi bilen kullanir demek istedin galiba ona pasterler deniyoreline sağlık bilgisi olanlar kullanır zaten hayırlı olsun
derlemeyi bilen kullanir demek istedin galiba ona pasterler deniyoreline sağlık bilgisi olanlar kullanır zaten hayırlı olsun
derlemeyi bilmekde bilgi oluyor bana göre ben onuda bilmiyorum meseladerlemeyi bilen kullanir demek istedin galiba ona pasterler deniyor
evet derlemeyi bilmek bilgi olsa da bu sefer lamerler ve türemeler ortaya çıkıyor herkes paster olup başkalarının hakkını yiyor gerçekten bilenin yapmasını istiyorlarsa benim gibi 3 4 kod silip verecekler bilen adam düzeltir ya da kendine göre geliştirirderlemeyi bilmekde bilgi oluyor bana göre ben onuda bilmiyorum mesela
oda source paylaşanın keyfine göre artık yapacak birşey yokevet derlemeyi bilmek bilgi olsa da bu sefer lamerler ve türemeler ortaya çıkıyor herkes paster olup başkalarının hakkını yiyor gerçekten bilenin yapmasını istiyorlarsa benim gibi 3 4 kod silip verecekler bilen adam düzeltir ya da kendine göre geliştirir