Kurdish Ritovanguard Ultra Ud User Ve KernelX64 Drivers

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
ben patlatacaktım sen patlattın eline sağlık nova dostum

1. boottime acde mapper flagini her turlu yiyceksin efi girismedigin surece pub mapperdeki vul driverleri tartışmıyorum bile
2. overlay bakımından topmost window kullanmanla aynı nerde bişeye inject edip takılman adamlar direk kernelden ss aliyo ona karşı bişey yapmadığın sürece farklı obf kullanmana gerek yok
3. riotun haberi var malesef banlanmamak sadece flagları o kadar takmamaları yüzünden
Efi mapperlardada kabak gibi pageler birakiyosun onlarinda pek bi guveni yok ready pageye yazilmadigin surece, kernelden almiyolar hatta bir ara cok konu oldu vanguard ss aliyor falan bitblt açıp () usermodedan window name aratiyo ss aliyo o yuzden kullanabilirsin obf kernelden alsalar vanguardın ss muhabbeti cok buyurdu

Efi mapperlardada kabak gibi pageler birakiyosun onlarinda pek bi guveni yok ready pageye yazilmadigin surece, kernelden almiyolar hatta bir ara cok konu oldu vanguard ss aliyor falan bitblt açıp () usermodedan window name aratiyo ss aliyo o yuzden kullanabilirsin obf kernelden alsalar vanguardın ss muhabbeti cok buyurdu
+1 güzel tespit hocam eline sağlık proje girmek istersen 0 dan proje yapıyoruz bize katılabilirsin

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt