NOVA
Diamond Üye
- İletişim
bir kez değiştir 2 3 gün gider oTamam hocam paylaşıcaksanız şimdiden teşekkürler
Her maçta vs. Mi değiştiriyim her oyuna girmede mi yoksa tek seferlik mi
bir kez değiştir 2 3 gün gider oTamam hocam paylaşıcaksanız şimdiden teşekkürler
Her maçta vs. Mi değiştiriyim her oyuna girmede mi yoksa tek seferlik mi
Tamam ben laptopta kullanırımbir kez değiştir 2 3 gün gider o
dene bakalım yeni konuyu gördün mü bi bak istersenTamam ben laptopta kullanırım
31den bıkan @riotvanguardNOVA ABİM GÜLMEKTEN BEN BU KONULARI GÖRÜRKEN 31 ÇEKMEKTEN YARILDIK
ben patlatacaktım sen patlattın eline sağlık nova dostum
Efi mapperlardada kabak gibi pageler birakiyosun onlarinda pek bi guveni yok ready pageye yazilmadigin surece, kernelden almiyolar hatta bir ara cok konu oldu vanguard ss aliyor falan bitblt açıp () usermodedan window name aratiyo ss aliyo o yuzden kullanabilirsin obf kernelden alsalar vanguardın ss muhabbeti cok buyurdu1. boottime acde mapper flagini her turlu yiyceksin efi girismedigin surece pub mapperdeki vul driverleri tartışmıyorum bile
2. overlay bakımından topmost window kullanmanla aynı nerde bişeye inject edip takılman adamlar direk kernelden ss aliyo ona karşı bişey yapmadığın sürece farklı obf kullanmana gerek yok
3. riotun haberi var malesef banlanmamak sadece flagları o kadar takmamaları yüzünden
+1 güzel tespit hocam eline sağlık proje girmek istersen 0 dan proje yapıyoruz bize katılabilirsinEfi mapperlardada kabak gibi pageler birakiyosun onlarinda pek bi guveni yok ready pageye yazilmadigin surece, kernelden almiyolar hatta bir ara cok konu oldu vanguard ss aliyor falan bitblt açıp () usermodedan window name aratiyo ss aliyo o yuzden kullanabilirsin obf kernelden alsalar vanguardın ss muhabbeti cok buyurdu
metin2 mi+1 güzel tespit hocam eline sağlık proje girmek istersen 0 dan proje yapıyoruz bize katılabilirsin