Duyuru Kullanıcı Adı Değişikliği - Change Nickname! (Son Defaya Mahsus)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
* Talep de bulunmadan önce istediğiniz kullanıcı adının boş da olup olmadığını kontrol etmelidir.
Şaka gibi cidden sadece SWAT absürt geldiği için ona bakmıştım sonra 4 tanesini daha ekledim.
uyarınız için teşekkür ediyorum forma baktığımda konu olarak gözüktüğünden görmemişim tekrar yeni bir isim atacağım

Eski Kullanıcı Adınız? :Sigmaesek
Olmasını İstediğiniz Yeni Kullanıcı Adınız? :dominicsolanke
Kullanıcı Adı Değişiklik Sebebiniz? :utanç verici ve saçma bir isim

Eski Kullanıcı Adınız? : xSamurai
Olmasını İstediğiniz Yeni Kullanıcı Adınız? : Samurai
Kullanıcı Adı Değişiklik Sebebiniz? : düz samuray olsam daha iyi olurdu

Eski Kullanıcı Adınız? : Outt
Olmasını İstediğiniz Yeni Kullanıcı Adınız? :REPORT
Kullanıcı Adı Değişiklik Sebebiniz? : kötü bir isim ilk koydugumfa güzel gelmişti 1 yıl geçmedi ama bir istisna sağlasanız

Eski Kullanıcı Adınız? : Pleasant3131
Olmasını İstediğiniz Yeni Kullanıcı Adınız? : Pleasantdev
Kullanıcı Adı Değişiklik Sebebiniz? : Öylesine kayıt olmuştum saçma bir isim yapmışım.

Eski Kullanıcı Adınız? : Auoper
Olmasını İstediğiniz Yeni Kullanıcı Adınız? : Oluk
Kullanıcı Adı Değişiklik Sebebiniz? : kimlikte oluk yazıyor

Bildiğiniz gibi kısa bir süre önce sizlere artık forumda kullanıcı adı değiştirme özelliğinin kaldırıldığını duyurmuştuk. Ancak son bir kez daha kullanıcı adlarınızı değiştirmenizde olanak sağlamak istedik.

Kod:
Eski Kullanıcı Adınız? :
Olmasını İstediğiniz Yeni Kullanıcı Adınız? :
Kullanıcı Adı Değişiklik Sebebiniz? :

Kullanıcı adı değişikliği yapmak isteyen üyelerimiz için gereksinimler şunlardır ;

* Üyeliğinin 1 yıl veya daha üzerinde olması gerekir. (İnsiyatif gösterilebilir bu tamamen yöneticilere bağlı)
* Talep de bulunmadan önce istediğiniz kullanıcı adının boş da olup olmadığını kontrol etmelidir.
* Siyasi, Irkçı, Küfürlü, vs vs nickler ile talepte bulunmamalıdır.

Konunun 7 gün sonra kapatılacağını unutmayın!
Eski Kullanıcı Adınız? : AlbaMerlin
Olmasını İstediğiniz Yeni Kullanıcı Adınız? : MerlinContact
Kullanıcı Adı Değişiklik Sebebiniz? : Her Yer Üzerinden İsim Değişikliği Yapmam

Bildiğiniz gibi kısa bir süre önce sizlere artık forumda kullanıcı adı değiştirme özelliğinin kaldırıldığını duyurmuştuk. Ancak son bir kez daha kullanıcı adlarınızı değiştirmenizde olanak sağlamak istedik.

Kod:
Eski Kullanıcı Adınız? :

Kullanıcı adı değişikliği yapmak isteyen üyelerimiz için gereksinimler şunlardır ;

* Üyeliğinin 1 yıl veya daha üzerinde olması gerekir. (İnsiyatif gösterilebilir bu tamamen yöneticilere bağlı)

Eski Kullanıcı Adınız? : AlbaMerlin
Olmasını İstediğiniz Yeni Kullanıcı Adınız? : MerlinContact
Kullanıcı Adı Değişiklik Sebebiniz? : Her Yer Üzerinden İsim Değişikliği Yapmam

Eski Kullanıcı Adınız? : Lenzqy
Olmasını İstediğiniz Yeni Kullanıcı Adınız? : Draken003
Kullanıcı Adı Değişiklik Sebebiniz? : Lenzqy boş bir isim olarak geliyordu ve değişme kararı aldım

Kod:
Eski Kullanıcı Adınız? :

Eski Kullanıcı Adınız? : qeeasy
Olmasını İstediğiniz Yeni Kullanıcı Adınız? : th4nos
Kullanıcı Adı Değişiklik Sebebiniz? : eski ismimi kullanmak istemiyorum çoğu bulunduğum forumlar da olmasını istediğim kullanıcı adı ile tanınıyorum ya da dolaşıyorum foruma katılalı 9 ay olmuş maalesed 12 ay olmadı ama umarım insiyatifiniz den yararlanabilirim iyi forumlar.

Eski Kullanıcı Adınız? : erendurmaz
Olmasını İstediğiniz Yeni Kullanıcı Adınız? : rochelle
Kullanıcı Adı Değişiklik Sebebiniz? : oyunlarda kullandıgım nicknameim

Eski Kullanıcı Adınız? : Outt
Olmasını İstediğiniz Yeni Kullanıcı Adınız? :REPORT
Kullanıcı Adı Değişiklik Sebebiniz? : kötü bir isim ilk koydugumfa güzel gelmişti 1 yıl geçmedi ama bir istisna sağlasanız

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt