Duyuru Kullanıcı Adı Değişikliği - Change Nickname! (Son Defaya Mahsus)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Eski Kullanıcı Adınız? : npcpaster
Olmasını İstediğiniz Yeni Kullanıcı Adınız? : wakimurayasune
Kullanıcı Adı Değişiklik Sebebiniz? : paste şeyler atmayı bıraktım

Son düzenleme:
Eski Kullanıcı Adınız? pykee0850
Olmasını İstediğiniz Yeni Kullanıcı Adınız? :dombalak0850
Kullanıcı Adı Değişiklik Sebebiniz? : ♥♥ daha guzel

Bildiğiniz gibi kısa bir süre önce sizlere artık forumda kullanıcı adı değiştirme özelliğinin kaldırıldığını duyurmuştuk. Ancak son bir kez daha kullanıcı adlarınızı değiştirmenizde olanak sağlamak istedik.

Kod:
Eski Kullanıcı Adınız? :
Olmasını İstediğiniz Yeni Kullanıcı Adınız? :
Kullanıcı Adı Değişiklik Sebebiniz? :

Kullanıcı adı değişikliği yapmak isteyen üyelerimiz için gereksinimler şunlardır ;

* Üyeliğinin 1 yıl veya daha üzerinde olması gerekir. (İnsiyatif gösterilebilir bu tamamen yöneticilere bağlı)
* Talep de bulunmadan önce istediğiniz kullanıcı adının boş da olup olmadığını kontrol etmelidir.
* Siyasi, Irkçı, Küfürlü, vs vs nickler ile talepte bulunmamalıdır.

Konunun 7 gün sonra kapatılacağını unutmayın!
Eski Kullanıcı Adınız? : flohy
Olmasını İstediğiniz Yeni Kullanıcı Adınız? : main
Kullanıcı Adı Değişiklik Sebebiniz? : artık bu nicki kullanmıyorum ve main nickinin boş oldugunu gördüm.

Hangi isimler boştaymış diye bakarken bazı eski hesaplarda sembol, işaret, boşluk vs. kullanıldığını gördüm. Şuanki mevcut kullanıcı adı formatını da paylaşır mısınız?

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
nicklerde noktalama işaretleri ve bosluk kullanmayın lütfen

Bildiğiniz gibi kısa bir süre önce sizlere artık forumda kullanıcı adı değiştirme özelliğinin kaldırıldığını duyurmuştuk. Ancak son bir kez daha kullanıcı adlarınızı değiştirmenizde olanak sağlamak istedik.

Kod:
Eski Kullanıcı Adınız? :
Olmasını İstediğiniz Yeni Kullanıcı Adınız? :
Kullanıcı Adı Değişiklik Sebebiniz? :

Kullanıcı adı değişikliği yapmak isteyen üyelerimiz için gereksinimler şunlardır ;

* Üyeliğinin 1 yıl veya daha üzerinde olması gerekir. (İnsiyatif gösterilebilir bu tamamen yöneticilere bağlı)
* Talep de bulunmadan önce istediğiniz kullanıcı adının boş da olup olmadığını kontrol etmelidir.
* Siyasi, Irkçı, Küfürlü, vs vs nickler ile talepte bulunmamalıdır.

Konunun 7 gün sonra kapatılacağını unutmayın!
Eski Kullanıcı Adınız? :Erdemchu
Olmasını İstediğiniz Yeni Kullanıcı Adınız? :ValorCheat
Kullanıcı Adı Değişiklik Sebebiniz? :Normal kullandığım hesabtı sunucumuz var orayla ismi aynı olsun istiyorum

Eski Kullanıcı Adınız? :Erdemchu
Olmasını İstediğiniz Yeni Kullanıcı Adınız? :ValorCheat
Kullanıcı Adı Değişiklik Sebebiniz? :Normal kullandığım hesabtı sunucumuz var orayla ismi aynı olsun istiyorum

Eski Kullanıcı Adınız? : NothingPhone
Olmasını İstediğiniz Yeni Kullanıcı Adınız? : Zephyr
Kullanıcı Adı Değişiklik Sebebiniz? : discorddaki nickim bu, halla bunu kullanıyorum.

Eski Kullanıcı Adınız? : Kriya
Olmasını İstediğiniz Yeni Kullanıcı Adınız? : ewgstacikk
Kullanıcı Adı Değişiklik Sebebiniz? : bok gibi değişir misin genisys hocam

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt