Open Source Kru Cli̇ent Loader Src

Kaybol git la o zaman her gün biz seni görmekten çok mu hoşlanıyoruz şu forumda boş yapıp duruyorsun 13 yaşında bilgisayarının başında oturup tüm gün bütün elinle cips avuçlayıp duruyorsun klavye tuşlarının arası yağlı cips doldu hiçbir şey bildiğin yok başkalarından aldığın yardımlarla birşeyleri kendin yapmış gibi gösteriyorsun gelip gelip buraya yazıyorsun o tek dişinle konuşamıyorsun bile
Olm harbi her sabah Merlinle shivars bu günde beni uğraştırıp kendini rezil edecekmi acabadiye uyaniyorum

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
15 pro max cracker (flashyere yardımları için teseqqurler, y tuşuna elim gitmiyor çok uzakta sen basarmisin uwu.)

Galiba

- Biraz konu açta görelim
Merlinin konular: Artic SRC Nasıl editlerim, holly src de nameprotecte nasıl rename atarım
beyaz sapkalı hacker (5 liraya artic src renameler)

Olm harbi her sabah Merlinle shivars bu günde beni uğraştırıp kendini rezil edecekmi acabadiye uyaniyorum
her sabah beyaz sapkalı hacker ile uyanıyosun

vız vız konuşursa atarsınız 💀

"Panelden gelen free VDS ile şu rename loader la azıcık şu rename jarloadla azıcıkta rename holly src dedikmi... Aha işte milyonlar satacak geleceğin fikri, Merlinclient!"

Neyi la
Video attım önceki sayfaya

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
ciddi diyorum merlinle uğraşmayacaktım ama çocuk sorunlu anal falan başlamış ne iş? gereksiz insanlar neden cgde bulunuyor

yakıısklı beyaz sapkalı (sigara icen babapro) hacker abim anal baslamayıda unutmamıs

ciddi diyorum merlinle uğraşmayacaktım ama çocuk sorunlu anal falan başlamış ne iş? gereksiz insanlar neden cgde bulunuyor

yakıısklı beyaz sapkalı (sigara icen babapro) hacker abim anal baslamayıda unutmamıs

Babapro benim olm bide adım Eymen ve az önce Cg deki Merlin adındaki hesabımdan çıkıp annemin telefonundan brawl stars oynamaya gittim anal başlamak çok eylenceli

Yanlız göte 1.5 litre kola sokmak sayılmıyor sanırım

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt