ahmetbaba12
Silver Üye
I Am a Hero buda fragman bakmanı tavsiye ederimSelam arkadaşşaklar. Aksiyon, bilim kurgu, zombili Kore dizi veya film önerebilir misiniz, şimdi den teşekkürler <3
I Am a Hero buda fragman bakmanı tavsiye ederimSelam arkadaşşaklar. Aksiyon, bilim kurgu, zombili Kore dizi veya film önerebilir misiniz, şimdi den teşekkürler <3
kore dizisi ne
Bir film önericem sana. Bunu bana kız arkadaşım önermişti. 1 hafta sonra bir sebepten dolayı beni engelledi. Biraz üzgünüm ama bunu önerirsem mutlu olabilirim. Çok üzgünüm, piyasa tamam. Sadece kız arkadaşım yok. Film ismi: All of Us Are Dead.Beyler yeni birtane Kore dizisi önerir misiniz film de olur bilim kurgulu farketmez.
Bebeğim geçmiş olsun öncelikle ama ben bu diziyi 3,4 defa bitirdim izleye izleye artık ne yapacaklarını önceden algılıyor beynim başka birşey varmı önerebileceğinBir film önericem sana. Bunu bana kız arkadaşım önermişti. 1 hafta sonra bir sebepten dolayı beni engelledi. Biraz üzgünüm ama bunu önerirsem mutlu olabilirim. Çok üzgünüm, piyasa tamam. Sadece kız arkadaşım yok. Film ismi: All of Us Are Dead.
Teşekkür ederim dediğin için mutlu oldum. Şu anda önerebileceğim bir şey yok. Bir tane var ama o da klasikleşti diyebilirim. Eğer barışırsam, ondan geleni sana öneririm. Bunun için elimden geleni yapacağım.Bebeğim geçmiş olsun öncelikle ama ben bu diziyi 3,4 defa bitirdim izleye izleye artık ne yapacaklarını önceden algılıyor beynim başka birşey varmı önerebileceğin
teşekkürler kanka banada önerirseniz svinirimSelam arkadaşşaklar. Aksiyon, bilim kurgu, zombili Kore dizi veya film önerebilir misiniz, şimdi den teşekkürler <3