Tabii ki. Ayrıyetenteşekkür ederim youtube üzerinden izleyebileceğim kurslar mevcut mu
214 sayfa var ilk hangi videodan başliyacağımı nerden bulucamTabii ki. AyrıyetenLinkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedirsite yardımcı olacaktır sana. Bir sürü ücretli kurslar ücretsiz olarak yayımlanıyor.
Hangisi dikkatini çektiyse214 sayfa var ilk hangi videodan başliyacağımı nerden bulucam
tamam sağol birde bir şey daha sorucam konduan alakasız fakat imza kısmıma ne gif ne de png,jpg vs koyabiliyorum yardımcı olur musunHangisi dikkatini çektiyse
bana python ile başla dediler zor geldi c++ öğrendim sonra c# ve şuan da java öğreniyorum cr4ftris3 de hile yazmak için ama bence de pythondan başla sonra c# falan fıstık öyle devam ama istediğin bir dile ağırlık vermek ve ileri düzey öğrenmek istiyorsan 3-5 ayını vermen lazım ve chat gpt den çok ve çok yardım al mesela c# da aklına güzel bir özellik geldi ve nasıl yapacağını bilmiyorsun e zaten türkçe kaynaklar da az o yüzden sor chat gpt ye çok işine yarıyor haberin olsunyazılım dilleri c++ vs. daha önce kod yazmadım nerden başlamalıyım nasıl başlamalıyım ne kadar vaktimi ayırmalıyım gibi sorularım var cevaplarsanız sevinirim
ayrıca bu dilleri öğrendiğim takdirde nasıl kazanç sağlayabilirim
he bu arada c# c++ için microsoft visual studio gerekli PYTHON için İSE ! "visual studio code" istersen visual studio code yi türkçe yapabilirsin üç beş araştır bulursun zaten214 sayfa var ilk hangi videodan başliyacağımı nerden bulucam
tamamdır sağol dcde öneri aldığım arkadaşlarda önce vscode dan önce okuyup python öğrenmemi tavsiye ettiler fakat yt videolarında adamlar python öğretmeden direk konuya giriyorlar bunu nerden bulabi,lirimbana python ile başla dediler zor geldi c++ öğrendim sonra c# ve şuan da java öğreniyorum cr4ftris3 de hile yazmak için ama bence de pythondan başla sonra c# falan fıstık öyle devam ama istediğin bir dile ağırlık vermek ve ileri düzey öğrenmek istiyorsan 3-5 ayını vermen lazım ve chat gpt den çok ve çok yardım al mesela c# da aklına güzel bir özellik geldi ve nasıl yapacağını bilmiyorsun e zaten türkçe kaynaklar da az o yüzden sor chat gpt ye çok işine yarıyor haberin olsun
bu adam manyak bir şekilde güzel anlatıyor sadece sana şunu söylicem for while diye döngüler var bu döngülerde zorlanıp benim gibi öğrenmeyi bırakma sakın bunlar program da en önemli temeller haberin olsun https://www.youtube.com/@pythonagiris5616tamamdır sağol dcde öneri aldığım arkadaşlarda önce vscode dan önce okuyup python öğrenmemi tavsiye ettiler fakat yt videolarında adamlar python öğretmeden direk konuya giriyorlar bunu nerden bulabi,lirim
sağolun hocambu adam manyak bir şekilde güzel anlatıyor sadece sana şunu söylicem for while diye döngüler var bu döngülerde zorlanıp benim gibi öğrenmeyi bırakma sakın bunlar program da en önemli temeller haberin olsun https://www.youtube.com/@pythonagiris5616