Klavye önerisi

Myth9987

Uzman Üye
Herkese merhaba arkadaşlar 3 tane klavye belirtmek istiyorum

1- Steel Series Apex Pro - TKL ( normalde olur farklarını yazarsanız sevinirim)

2- Steel Series Apex 7

3- Corsair K70 RGB MK.2 Cherry MX Red Switch

Özellikle klavyenin hissiyat olarak iyi olmasını istiyorum yani space tuşu ağır olmasın ve en ama en önemlisi gece ses yapmasın geç saatler için özellikle ve uzun ömürlü olsun bu üç klavyenin hangisini önerirsiniz ve aradaki farklar kullandığınız demek istediğim tarz da var ekstra olarak belirtebilirsiniz ve 1. Seçenekte tkl ve normali arasında da farklar olduğu söyleniyor gecikme vesayre bilginiz varsa yazarsanız iyi olur

Steel Series Apex Pro güzel bir klavye alabilirsin ancak burada olmayan bir klavye önerisi yapmak isterim madlions mad 68he alabilirsin fiyatı uygun ve çoğu fps oyunu için yüksek seviye sayılabilecek bir klavye

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
, ,

Herkese merhaba arkadaşlar 3 tane klavye belirtmek istiyorum

1- Steel Series Apex Pro - TKL ( normalde olur farklarını yazarsanız sevinirim)

2- Steel Series Apex 7

3- Corsair K70 RGB MK.2 Cherry MX Red Switch

Özellikle klavyenin hissiyat olarak iyi olmasını istiyorum yani space tuşu ağır olmasın ve en ama en önemlisi gece ses yapmasın geç saatler için özellikle ve uzun ömürlü olsun bu üç klavyenin hangisini önerirsiniz ve aradaki farklar kullandığınız demek istediğim tarz da var ekstra olarak belirtebilirsiniz ve 1. Seçenekte tkl ve normali arasında da farklar olduğu söyleniyor gecikme vesayre bilginiz varsa yazarsanız iyi olur
Steel Series Apex 7

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt