Klavye önerisi

Myth9987

Uzman Üye
Herkese merhaba arkadaşlar 3 tane klavye belirtmek istiyorum

1- Steel Series Apex Pro - TKL ( normalde olur farklarını yazarsanız sevinirim)

2- Steel Series Apex 7

3- Corsair K70 RGB MK.2 Cherry MX Red Switch

Özellikle klavyenin hissiyat olarak iyi olmasını istiyorum yani space tuşu ağır olmasın ve en ama en önemlisi gece ses yapmasın geç saatler için özellikle ve uzun ömürlü olsun bu üç klavyenin hangisini önerirsiniz ve aradaki farklar kullandığınız demek istediğim tarz da var ekstra olarak belirtebilirsiniz ve 1. Seçenekte tkl ve normali arasında da farklar olduğu söyleniyor gecikme vesayre bilginiz varsa yazarsanız iyi olur

2- Steel Series Apex 7

Özellikle klavyenin hissiyat olarak iyi olmasını istiyorum yani space tuşu ağır olmasın ve en ama en önemlisi gece ses yapmasın geç saatler için özellikle ve uzun ömürlü olsun bu üç klavyenin hangisini önerirsiniz ve aradaki farklar kullandığınız demek istediğim tarz da var ekstra olarak belirtebilirsiniz ve 1. Seçenekte tkl ve normali arasında da farklar olduğu söyleniyor gecikme vesayre bilginiz varsa yazarsanız iyi olur
eğer tamamen klavye üzerinden oynanan bir oyun oynamiyorsan gecikme çokta onemli dedgil herhangi bi membran klavye isini görür cokta kötü olmayan bi marka alırsan ömrü de kısa olmaz zaten

Tamamen klavye üzerinde oynanan bir oyun

Hiç sevmediğim tarz ya
Bilmiyorum ne oynuyorsun ama ben brawlhalla oynuyorum full klavye oyun zaten e-yooso z-11 kullanıyorum gecikme gibi bi sıkıntı yasamadım ömrü konusunda yorum yapamicam 5 6 aydır kullandığım için ama sesi de çok fazla değil tek sıkıntı bazı tuşların hiç olmaması rahatsız etmezse bi bakabilirsin fiyatı da uygundu

bütçen varsa net apex7 al

2- Steel Series Apex 7

Özellikle klavyenin hissiyat olarak iyi olmasını istiyorum yani space tuşu ağır olmasın ve en ama en önemlisi gece ses yapmasın geç saatler için özellikle ve uzun ömürlü olsun bu üç klavyenin hangisini önerirsiniz ve aradaki farklar kullandığınız demek istediğim tarz da var ekstra olarak belirtebilirsiniz ve 1. Seçenekte tkl ve normali arasında da farklar olduğu söyleniyor gecikme vesayre bilginiz varsa yazarsanız

2- Steel Series Apex 7

wraith w75 veya madlion 68 he al geç

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt