kıza açılma (red+engel yenildi)

Geçmiş Olsun Reis Başka Bulursun Artık Canın Sağolsun

ya ben açılamıyorum işte lise +ortaokuldan tanıyorum bide offf
reis benimde arkadaş ortamımdandı cogu yakın arkadaşımla arkadaşımdı ama belirsizliktense en son severler diyip acıldım red yedim arkadaş olarak görüyorum dedi oturdum aşşagı unuttum artık kızı instadan falan cıkardım unutabilmek icin.

reis benimde arkadaş ortamımdandı cogu yakın arkadaşımla arkadaşımdı ama belirsizliktense en son severler diyip acıldım red yedim arkadaş olarak görüyorum dedi oturdum aşşagı unuttum artık kızı instadan falan cıkardım unutabilmek icin.
aslında benim öyle arkadaşım falan değil konuşma yok gibi bişey 0'dan başlamam lazım taktik gelir mi?

aslında benim öyle arkadaşım falan değil konuşma yok gibi bişey 0'dan başlamam lazım taktik gelir mi?
belli et yürüdügünü ben bi tık ediyordum araya şaka kukara tarzıyla öyle yürü bak gidebiliyorsa acıl bi süreden sonra

belli et yürüdügünü ben bi tık ediyordum araya şaka kukara tarzıyla öyle yürü bak gidebiliyorsa acıl bi süreden sonra
reis aslında ilk başta benden hoşlanıyodu baya belli fln oluyodu sonra benim mal arkadaşım igden hayır ne bakıyon bize dedi gerizekalı sonra azaldı galiba ilgisi sonra bende gittim stsini fln beğendim bilmiyom ya nolcak bi tık belli ediyorum buara

+gelişme engel yedim.
EKOASÖBDKOPQASWKOEQWIKOBEKIOQWIKOEQWIKOIKOEKIO BUNA PATLARIM İŞTE

reis aslında ilk başta benden hoşlanıyodu baya belli fln oluyodu sonra benim mal arkadaşım igden hayır ne bakıyon bize dedi gerizekalı sonra azaldı galiba ilgisi sonra bende gittim stsini fln beğendim bilmiyom ya nolcak bi tık belli ediyorum buara
et et ilerlerse ilerler bi şekil

EKOASÖBDKOPQASWKOEQWIKOBEKIOQWIKOEQWIKOIKOEKIO BUNA PATLARIM İŞTE

et et ilerlerse ilerler bi şekil
ilerlerse ilerler ne sen empedokles misin üst düzey felsefik cümle kuruyon ya :D ver 1 2 adam gibi taktik

anlamayan bir salağa denk gelirse bi boka yaramıyor hatun fln diyordum anlamamış
Bendede aynı kıza dümdüz yürüyordum kız benim en yakın arkadaşımla, arkadaş cocuga hic beklemezdim bu cocuktan demiş etrafımdaki tüm kızlara mesafeli davranıyorum bi onla yakın konuşup yürüyordum gercekten kızlarda mallık var bu konularda

ilerlerse ilerler ne sen empedokles misin üst düzey felsefik cümle kuruyon ya :D ver 1 2 adam gibi taktik
reis kızı falan tanısam gercek hayattan seni falanda veririmde ne desem sacma bişey olucak tanımadıgım icin

anlamayan bir salağa denk gelirse bi boka yaramıyor hatun fln diyordum anlamamış
yada anlamama taktigi yapıyordur tipini sevmemiştir vs vs bazıları gercekten mal bazıları bilerek arkadaş olarak kullanabilmek icin öyle yapıyor

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt