provalo
Diamond Üye
- İletişim
Aga bune herkes istanbuldaEvet kanka keşke yüzyüze konuşsaydın arkadaşım yok demişsin kanka istanbuldaysan Ortaköy deyim istediğin zaman gel
Aga bune herkes istanbuldaEvet kanka keşke yüzyüze konuşsaydın arkadaşım yok demişsin kanka istanbuldaysan Ortaköy deyim istediğin zaman gel
engelledi nasıl yazacamtmm dediğimi yap anydesk bağlanıp yazmış benim arkadaşlar yaz. 1 sene sonra şansını tekrar denersin. Konu sahibi arkadaşda aynısını yapsın
kıza dedim gel güllüoğlundan baklava alalım yiyelim dedim onada yok dedi ne yapayım (antepdeyiz)Evet kanka keşke yüzyüze konuşsaydın arkadaşım yok demişsin kanka istanbuldaysan Ortaköy deyim istediğin zaman gel
baba neyden gocunuyonuz la diyip geçinreis biz böyle şıp diye senden hoşlanıyorum diyemiyoruzki biz
Söylersin. Bahane mi yok aga. Yada cinsel yönelimim çok farklı sadece şaka yapmıştım da diyebilirsin tabi bu tercih etmesi zor bir yol.engelledi nasıl yazacam
ebesinin nikahı, bu yolu tercih etmeyin ortamda isminiz gay olarak cıkar.Söylersin. Bahane mi yok aga. Yada cinsel yönelimim çok farklı sadece şaka yapmıştım da diyebilirsin tabi bu tercih etmesi zor bir yol.
OHA be adamSöylersin. Bahane mi yok aga. Yada cinsel yönelimim çok farklı sadece şaka yapmıştım da diyebilirsin tabi bu tercih etmesi zor bir yol.