sadgebyebye
Efsane Üye
Şunu yazan bir insanın milletin konuştuğu kelimeye karışmaması gerek lol
Şunu yazan bir insanın milletin konuştuğu kelimeye karışmaması gerek lol
Ben makaramdayım bunu ciddiye alma ben de çok hata yapıyorum tdk değil burası sonuçta jasdjkasjk
Açıkcası 350 - 400 Tl bandında seni sıcak tutacak bir mont bulman zor :d dediğin gibi bözden en az 850 TL'yi çıkarman gerek.350-400 TL ye güzel mont önerisi varsa link atar mısınız en düşük 800 TL gördüm almaktan vazgeçtim.
Üşümeyi kabul ediyorum asdjasjasjas çok pahalı :/Açıkcası 350 - 400 Tl bandında seni sıcak tutacak bir mont bulman zor :d dediğin gibi bözden en az 850 TL'yi çıkarman gerek.
iyi yapmışın kanka yandık vlla devir kötü yerlere gidiyor yakında yaprakla gezcezBen boxer baktım alıcaktım 3 tanesi 150 TL onuda almadan çıktım
Önerim olsun şimdiden al ne almak istiyorsan çünkü kış tam geldigi zaman hiç alınmayacak durumda olabiliriyi yapmışın kanka yandık vlla devir kötü yerlere gidiyor yakında yaprakla gezcez
Butik montu alabilirsin kanka anca o fiyata avmlerde falan bulman çok zorÜşümeyi kabul ediyorum asdjasjasjas çok pahalı :/
Link varsa atar mısın kanka 2-3 taneButik montu alabilirsin kanka anca o fiyata avmlerde falan bulman çok zor