Lafa bak 15 yaşındasın dimi halaların teyzelerin kandırdı seni almanyaya götürcez diyeBazı beyinler de o kadar düşük düzeyde kişiselleştirilmiş bir IQ'dur ki, kötü insanları kötü davranışlar olarak kişileştirirler
Lafa bak 15 yaşındasın dimi halaların teyzelerin kandırdı seni almanyaya götürcez diyeBazı beyinler de o kadar düşük düzeyde kişiselleştirilmiş bir IQ'dur ki, kötü insanları kötü davranışlar olarak kişileştirirler
Lafa bak 15 yaşındasın dimi halaların teyzelerin kandırdı seni almanyaya götürcez diye
Böyle resimler atarak mı savunuyorsun kendini hiç komik değilsin
çok komiksin la yazım kurallarıyla yazmamızı falan bekliyorsunAdam almanyaya diyor Almanya'ya daha Türkçesi yok çocuğun maks lise mezunu
Ben makaramdayım bunu ciddiye alma ben de çok hata yapıyorum tdk değil burası sonuçta jasdjkasjkçok komiksin la yazım kurallarıyla yazmamızı falan bekliyorsun
Şunu yazan bir insanın milletin konuştuğu kelimeye karışmaması gerek lolBazı beyinler de o kadar düşük düzeyde kişiselleştirilmiş bir IQ'dur ki, kötü insanları kötü davranışlar olarak kişileştirirler