Çözüldü kim nederse desin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

susutop

Bronz Üye
geçen açtığım konu kapatılmış ve yazan 4-5 kişiye cevap olarak yazıyorum

siz istediğiniz kadar savunsanızda cg loader bir virüstür
benden izin almadan 150 üstünde siteyi engelliyor ve üstünede bu dosyaya erişimimi engelliyo
benden izinsiz yapılan bu işlem virüs sayılıyor o güvenli modda başlat silersin ya
diyen arkadaşlar içinde şunu söylüyorum derdim o değil benim sebepleri ne yani şuan hala erişemiyorum mesela izin ayarlarını mahfetmiş o dosyanın
hayatımda bukadar gereksiz izinsiz işlem görmedim sebep yani sebep ne
bahsettiğim dosya: hosts file
yönetici olarak yaptım 18 üstü yol denedim yok olmuyor :D artık okuyup üfledinizmi naptınız

Olum otistikmisin sen hosts engeller tabi git iobit unlocker indir sil ne tatava yaptın be

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
Host dosyası silmeyi bilmeyen bir ucubenin yaptığı virüs analizi nekadar iyi olabilirki :/

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
Merhaba, Host attığımız siteler (engellediğimiz siteler) zararlı gördüğümüz ve sizlerin güvenliği için host dosyanıza eklediğimiz sitelerdir. Çoğu şey karşılıklı.

Aynı zamanda bunu size hiçbir şekilde bildirmediğimizi söylemişsiniz fakat biraz araştırsaydınız CG Loader'ın bilgisayarınızda yaptığı değişikliklerin yasal olarak bilgilendirmesini yaptığımızı görürdünüz.
bkz; https://cheatglobal.com/konu/cg-loaderin-bilgisayarda-yaptigi-degisiklikler.20696/

Ayrıca bu host dosyanızı nasıl temizleyeceğinize dair yüzlerce kez anlattığımızı ve yardım ettiğimizi de bilmenizi isterim.

Host dosyanızı temizlemenin birçok methodu vardır ama ben en popüler ve kolay olan yöntemi anlatacağım:

1- indirin.
2- C:\Windows\System32\drivers\etc klasörünün içine girin.
3- etc klasörünün içerisindeki bütün dosyaları seçin ve sağ tıklayıp IObit Unlocker ibaresine basın.
ewy3nj1.png

4- Çıkan ekranda küçük ok ibaresine tıklayın ve Kilidi aç Kilidi Aç ve Sil seçeneğine basın.
4zpn4gp.png

Tebrikler, host dosyanızı temizlediniz!

Konu kilit. İyi forumlar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt