Çözüldü kim nederse desin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

susutop

Bronz Üye
geçen açtığım konu kapatılmış ve yazan 4-5 kişiye cevap olarak yazıyorum

siz istediğiniz kadar savunsanızda cg loader bir virüstür
benden izin almadan 150 üstünde siteyi engelliyor ve üstünede bu dosyaya erişimimi engelliyo
benden izinsiz yapılan bu işlem virüs sayılıyor o güvenli modda başlat silersin ya
diyen arkadaşlar içinde şunu söylüyorum derdim o değil benim sebepleri ne yani şuan hala erişemiyorum mesela izin ayarlarını mahfetmiş o dosyanın
hayatımda bukadar gereksiz izinsiz işlem görmedim sebep yani sebep ne
bahsettiğim dosya: hosts file
yönetici olarak yaptım 18 üstü yol denedim yok olmuyor :D artık okuyup üfledinizmi naptınız

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
google chrome kurdum pc ye benden habersiz varsayılan bılgılerımı degısmıs aboo virüs bu

@Dreamfancy iyi güzel silebilir demişsinizde nasıl sileceğimizi göstermemişsiniz format atabilcek durumda değilim yardımcı olurmusunuz?
bu uygulama ile silebilirsin ama ben kendim silmek istiyorum dersen C:\Windows\System32\drivers\etc Burdaki hosts dosyasını iobit unlocker ile silebilirsin

geçen açtığım konu kapatılmış ve yazan 4-5 kişiye cevap olarak yazıyorum

siz istediğiniz kadar savunsanızda cg loader bir virüstür
benden izin almadan 150 üstünde siteyi engelliyor ve üstünede bu dosyaya erişimimi engelliyo
benden izinsiz yapılan bu işlem virüs sayılıyor o güvenli modda başlat silersin ya
diyen arkadaşlar içinde şunu söylüyorum derdim o değil benim sebepleri ne yani şuan hala erişemiyorum mesela izin ayarlarını mahfetmiş o dosyanın
hayatımda bukadar gereksiz izinsiz işlem görmedim sebep yani sebep ne
bahsettiğim dosya: hosts file
yönetici olarak yaptım 18 üstü yol denedim yok olmuyor :D artık okuyup üfledinizmi naptınız
onu düzeltmesi çok basit birşey ve bu onun virus oldugu anlamına gelmez bu cogu forumda boyle

bu uygulama ile silebilirsin ama ben kendim silmek istiyorum dersen C:\Windows\System32\drivers\etc Burdaki hosts dosyasını iobit unlocker ile silebilirsin
bu arada aynı sorunu bende yaşadım format atmak zorunda kaldım dediğiniz hiçbirşey işe yaramadı hep engelleniyor

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
bu arada aynı sorunu bende yaşadım format atmak zorunda kaldım
bulunan dızıne aıt sahıplıgı alırsan bu tur sorunlar cıkmaz akabınde ıobıt unlocker ızın gereksınımı duymaz dırek ıslem yapar

Duyurular kısmında zaten yazıyor okusaydın ya

güvenli moddan siliniyor üstte yazıldığı gibi ordan yapabılırsınız
canımın içi yorum kasmak için yapmadığın şey yok hertürlü engelleniyor fanboyluk yapmaya gerek yok dene istersen silmeyi benim için çok bir sorun değil ama bi ara kafama takıldı silmeye çalıştım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt