amidewin, afuwin çalıştıracak arkada uygulama. %70 spooferler böylebenim anlamadığım birşey var kendi spooferımı yapıyorum diyorsun temel düzey auth eklemeyi bilmeden nasıl spoofer kodlamayı düşünüyorsun?
bunuda benim spooferım diyerek satıyorlar işte hocamamidewin, afuwin çalıştıracak arkada uygulama. %70 spooferler böyle
Ya kanka ne satması ya authu da arkadaşlara vericem de ondan işte ekliyorum kesinlikle satmicam abibenım spooferım kardesım ben caldı- pardon ben yaptım
Çok akıllı mı zannediyosun kendini ben öyle bir şeyimi iddia ettim adam akıllı okubunu sadece sen fark ettın yanı oyle mı admınler ıpsını gormuyo clearfeady bılıyor tek
discord: canerycheatsKendi spoofer'ımı yapıyorum ve keyauth ve imgui gibi yapmak istediğim şeyler için yeterli bilgiye sahip değilim, key sistemi ve imgui konusunda bana yardımcı olabilecek birini arıyorum.
efi hocamamidewin, afuwin çalıştıracak arkada uygulama. %70 spooferler böyle
discord verebilirsen çalışma şeklini göstere bilirim afuwin de format atarak eski seriallere geri dönebileceğinizi sanmıyorumbunuda benim spooferım diyerek satıyorlar işte hocam
bu konuda yardıma ihtiyacın varsa belliki ya amidewin yapcan yada orda burdaki bi .sys le yapçan, lütfen yapma communityde çok var zatenKendi spoofer'ımı yapıyorum ve keyauth ve imgui gibi yapmak istediğim şeyler için yeterli bilgiye sahip değilim, key sistemi ve imgui konusunda bana yardımcı olabilecek birini arıyorum.
Hocam satmak için yapmıyorum işe gidip geliyorum satıp başında durup destek vericek vaktim bile yok efi+bypass evet söylediğin gibi kod bilgim olmadığı için bat dosyası ile chatgpt yardımı sayesinde yaptım ve 3 arkadaşımın banını kaldırdım fakat daha ben satmıyor olmama rağmen cocuk ertesi gün banı olan varmı diye gezinmeye başladı sadece kendimce gui ve key sistemi eklemek istedim o kadar gelişmiş birşeye gerek yok sadece güzel gözüksün istiyorum ve kimse yardım etmedi boş muhabbet dönüyorbu konuda yardıma ihtiyacın varsa belliki ya amidewin yapcan yada orda burdaki bi .sys le yapçan, lütfen yapma communityde çok var zaten
iletisim adresi ekle konuya.Hocam satmak için yapmıyorum işe gidip geliyorum satıp başında durup destek vericek vaktim bile yok efi+bypass evet söylediğin gibi kod bilgim olmadığı için bat dosyası ile chatgpt yardımı sayesinde yaptım ve 3 arkadaşımın banını kaldırdım fakat daha ben satmıyor olmama rağmen cocuk ertesi gün banı olan varmı diye gezinmeye başladı sadece kendimce gui ve key sistemi eklemek istedim o kadar gelişmiş birşeye gerek yok sadece güzel gözüksün istiyorum ve kimse yardım etmedi boş muhabbet dönüyor