temel değil direkt 0 bilgi ile cp bile yapsan çalışıyor? temelden daha kötü bir seviye yetiyorKeyauth sence de temel mi ? Main dosya da dahil değişiklik lazk ama hazır src var copy paste ile kolay sayilir
discord adresin varmı hocamimgui kısmına yardım edebilirim
fluxauth yada keyauth önerdiler diğer key sistemleri cok zor dediler benim de kafam almıyo yapmam imkansızkeyauth kullanıcak max 1 gün içinde Crâck yer
spoofer chatgpt saolsun vbs script yaza yaza çalışsan 1.2mblık bi spoofer yaptım bypasıda mevcut spoofer işi tamam sadece key sistemi ve imgui yapacak biri lazımbenim anlamadığım birşey var kendi spooferımı yapıyorum diyorsun temel düzey auth eklemeyi bilmeden nasıl spoofer kodlamayı düşünüyorsun?
yazıyorum ama kelime kelime konuşmasan anlaşıcazdiscord adresin varmı hocam
fluxauth yada keyauth önerdiler diğer key sistemleri cok zor dediler benim de kafam almıyo yapmam imkansız
spoofer chatgpt saolsun vbs script yaza yaza çalışsan 1.2mblık bi spoofer yaptım bypasıda mevcut spoofer işi tamam sadece key sistemi ve imgui yapacak biri lazım
key sistemi imgui kısmına yardım ederimKendi spoofer'ımı yapıyorum ve keyauth ve imgui gibi yapmak istediğim şeyler için yeterli bilgiye sahip değilim, key sistemi ve imgui konusunda bana yardımcı olabilecek birini arıyorum.
hocam senin discord adresini alabilirmiyimDriverları bootda maplemeden sonra anlamı yok spooferların
There are vulnerable drivers you can exploit xd You don't need boot mapper lol.Driverları bootda maplemeden sonra anlamı yok spooferların
I dont talk about mapper methods, valorant collecting all hwid infos in boot youre not have chance change serials after bootThere are vulnerable drivers you can exploit xd You don't need boot mapper lol.