Çözüldü Kendi spoofer'ımı yapıyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Ligado

Gold Üye
İletişim
Kendi spoofer'ımı yapıyorum ve keyauth ve imgui gibi yapmak istediğim şeyler için yeterli bilgiye sahip değilim, key sistemi ve imgui konusunda bana yardımcı olabilecek birini arıyorum.

imgui kısmına yardım edebilirim
discord adresin varmı hocam

keyauth kullanıcak max 1 gün içinde Crâck yer
fluxauth yada keyauth önerdiler diğer key sistemleri cok zor dediler benim de kafam almıyo yapmam imkansız

benim anlamadığım birşey var kendi spooferımı yapıyorum diyorsun temel düzey auth eklemeyi bilmeden nasıl spoofer kodlamayı düşünüyorsun?
spoofer chatgpt saolsun vbs script yaza yaza çalışsan 1.2mblık bi spoofer yaptım bypasıda mevcut spoofer işi tamam sadece key sistemi ve imgui yapacak biri lazım

Son düzenleme:
Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
discord adresin varmı hocam

fluxauth yada keyauth önerdiler diğer key sistemleri cok zor dediler benim de kafam almıyo yapmam imkansız

spoofer chatgpt saolsun vbs script yaza yaza çalışsan 1.2mblık bi spoofer yaptım bypasıda mevcut spoofer işi tamam sadece key sistemi ve imgui yapacak biri lazım
yazıyorum ama kelime kelime konuşmasan anlaşıcaz

istersen hazır source verebilirim içinde amidewin bide efi spoof var direk usbye kopyalan discord : palojk

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
Driverları bootda maplemeden sonra anlamı yok spooferların

There are vulnerable drivers you can exploit xd You don't need boot mapper lol.
I dont talk about mapper methods, valorant collecting all hwid infos in boot youre not have chance change serials after boot

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt