Kendi Dll mi yapıyorum

tamamdır, birde neden bu kadar az sonuç gösteriyor vt genelde injectorler 30 civarı bir detection ve gamehack,injector vb. uyarılar verir bunda sadece 3 adet onlarda gereksiz bir şey olarak gözüküyor
hocam valla bilmiyorum ben normal kodladım exe yaptım şifrelemedim bile

tamamdır, birde neden bu kadar az sonuç gösteriyor vt genelde injectorler 30 civarı bir detection ve gamehack,injector vb. uyarılar verir bunda sadece 3 adet onlarda gereksiz bir şey olarak gözüküyor
hocam güncelledim. bakabilirsiniz

reis senin tek sorunun tasarım python üzerine birde güzel tasarım yaparsan bu injectör tutar biraz şık olması yeter.
kral güncelledim olmuşmu rengini vs değiştirdim.

Son düzenleme:
Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
indirme lınkını degıstırsene

Merhaba arkadaşlar sizlere kendi yapmış olduğum Dll injector vericem
normalde kaynak kodları açık bi şekilde veririm ancak değiştirilmemesi için exe halinde vericem (vermeye karar verdim.)
Kendim yaptım :)

İndirme link =
Kaynak Kodu =
Virus total =

Ekran-g-r-nt-s-2024-08-26-205543.png

#Güncelleme
Tema Renk eklendı (Koyu Tema/Açık Tema)🟢
Yeni modlar eklendi = ["LoadLibraryA", "Manuel Mapping", "NtCreateThreadEx"]🟢
Çoklu Dll injectleme eklendi🟢
Log Çıkışı eklendi 🟢
Sesli uyarı eklendi 🟢
Dil desteği eklendi (İngilizce,Türkçe) 🟢
Özel enjection kodu eklendi 🟢
İlerleme/kaydetme eklendi (aniden programı kapatırsanız en son seçtiğiniz dll vs kayıtlı olur) 🟢
Gui tasarımı düzeltildi 🟢
reis düzenlemişsin daha iyi olmus ama ben seyi anlamadım enjeksiyon methodunu anlamadım

reis düzenlemişsin daha iyi olmus ama ben seyi anlamadım enjeksiyon methodunu anlamadım
hocam o tek değil birden fazla varmış araştırdım bende yeni öğrendim Load liblary manuel mapping gibi şeyler varmış üzerine tıklayarak değiştirebiliyosunuz

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt