Nowzy
Uzman Üye
fudlamak ne ?Youtubede Veya Hut Sitelerde Paylaşırsan tutar Ratı Koydukdan sonra fudlarsan belki
fudlamak ne ?Youtubede Veya Hut Sitelerde Paylaşırsan tutar Ratı Koydukdan sonra fudlarsan belki
no no no no kötü çocuk olmaya gerek yok !Youtubede Veya Hut Sitelerde Paylaşırsan tutar Ratı Koydukdan sonra fudlarsan belki
Örneğin Bir Rat Yaptın O rat Virüs Totelde Sonucu 73/60 cıktıysa fud kodu ile onun sonucu indirebilirsinfudlamak ne ?
la ne yorum kastın olum tamam anladıkno no no no kötü çocuk olmaya gerek yok !
Alakasız ancak birsey sorabilrmiyim, ismimi random bir şekilde koydum ancak değiştirmek istiyorum nasıl yapabilirimÖrneğin Bir Rat Yaptın O rat Virüs Totelde Sonucu 73/60 cıktıysa fud kodu ile onun sonucu indirebilirsin
aga ne anlatıyon yorum kastın fln gelmiş burda executor yapmışsın saçma sapan fud, rat böyle yapacaksan yapma kankala ne yorum kastın olum tamam anladık
destek açAlakasız ancak birsey sorabilrmiyim, ismimi random bir şekilde koydum ancak değiştirmek istiyorum nasıl yapabilirim
yetkililer ile konus.Alakasız ancak birsey sorabilrmiyim, ismimi random bir şekilde koydum ancak değiştirmek istiyorum nasıl yapabilirim
aga ne anlatıyon yorum kastın fln gelmiş burda executor yapmışsın saçma sapan fud, rat böyle yapacaksan yapma kanka
2 sinie ekledim hocam şimdi güncelliyeceğimload librarymi manual mapmi
tamamdır, birde neden bu kadar az sonuç gösteriyor vt genelde injectorler 30 civarı bir detection ve gamehack,injector vb. uyarılar verir bunda sadece 3 adet onlarda gereksiz bir şey olarak gözüküyor2 sinie ekledim hocam şimdi güncelliyeceğim