Kemal Kılıçdaroğluna 20 senedir atılan kuru iftira.

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Randy
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
TDK bunu beğenmedi . Şu çomarı kendi haline bırakın . Millete küfür edip duruyo . Modlar @Phoon @oQeF tşkler
q8xw5nr.jpg
HARBİ LAN İLK DEFA YAZIM YANLIŞI YAPTIM
tenim bildiğim af yetkisi tbmmdedir
ŞUANKİ TBMM NİN AÇILIMI TAKPPP
HARBİ LAN İLK DEFA YAZIM YANLIŞI YAPTIM

ŞUANKİ TBMM NİN AÇILIMI TAKPPP
TEK ADAM SİSTEMİNDEN DOLAYI TBMM BOŞTUR YOLU YOKUŞTUR
POV: YARGIYA KARIŞAN RTE O SIRADA BENİM SALAĞA VURMA ŞEKİLİM

LAN BEN İNCEYE VERDİN DEMEDİM Kİ MUHARREM İNCE CEKİLDİ ADAYLIKTAN 3 KALDI DEDİM ABİ OFF ŞU FORMA YAŞ CAPTACAHASI YADA KİMLİKLE GİRİLSİN AMK
YA KİMLKİKLE GİRİLME YAPSINLAR BAK YEMİN EDİYOM BEN DİREK YAZCAM YA DİREK BU KAFA YAPISIYLA GELENLER DELİRTİYO FORMU
BAKSANA ORAYA NE YAZMIŞIM KİME VERMİŞİM OYU BOK BOK KONUŞUYOSUN SİYASET YAPMA BURADA

BAKSANA ORAYA NE YAZMIŞIM KİME VERMİŞİM OYU BOK BOK KONUŞUYOSUN SİYASET YAPMA BURADA
TAMAM BEN SENİN ANLADIĞIN SİYASETİ KONUŞACAM ŞİMDİ YA MUHARREM İNCE ASLINDA İNCE BIYIKLI O YÜZDEN VERME ONA OY SİNAN OĞAN ASLINDA SOĞAN DIR O YÜZDEN NE GEREK VAR BÖYLE ŞEYLERE KEMAL KILIÇDAR OĞLU KILIÇ YAPAR DEMİRCİDE O YÜZDEN DAHA CAZİBELİ SERT ADAM QWEQWEKWQEKEQWK YAV KAFAYI YİCEM
BU ARADA KİMSEYESE SİYASET YAPMA BURDA DİYEMEZSİN ÇÜNKÜ SEÇİM GÜNLERİNDEYİZ ZATEN SİYASETİN ASIL DEVRİ ŞUAN KİMSENİN KİMSEYİ TUTUKLAMA YETKİSİ YOK

TAMAM BEN SENİN ANLADIĞIN SİYASETİ KONUŞACAM ŞİMDİ YA MUHARREM İNCE ASLINDA İNCE BIYIKLI O YÜZDEN VERME ONA OY SİNAN OĞAN ASLINDA SOĞAN DIR O YÜZDEN NE GEREK VAR BÖYLE ŞEYLERE KEMAL KILIÇDAR OĞLU KILIÇ YAPAR DEMİRCİDE O YÜZDEN DAHA CAZİBELİ SERT ADAM QWEQWEKWQEKEQWK YAV KAFAYI YİCEM
BU ARADA KİMSEYESE SİYASET YAPMA BURDA DİYEMEZSİN ÇÜNKÜ SEÇİM GÜNLERİNDEYİZ ZATEN SİYASETİN ASIL DEVRİ ŞUAN KİMSENİN KİMSEYİ TUTUKLAMA YETKİSİ YOK
Hahaha konuşmaya devam et repledik arkadaşlarla ilgilenirler birazdan seninle modlar

Bu yorum görülüyorsa yanlış anlaşılmasın ben hem tayibide severim hemde kılıcdaroglunuda severim tayipte hata yapar kılıdar oğluda şimdi bilindik üzere siyaset hileleri yüzünden kılıçdar oğluna pkk lı söylemleri söylendi şimdi size soruyorum akp liler artık terk taraflı düşünmeyi bırakın ha bu oy düşürme değildir arkadaşlar sadece gerçeklerden bahssetim 1 turda akp kaç puan öndeydi oy düşüren biri değilim bunca zaman kemal kılıcdar oğluna pkk lı söylemler yok selehattini hapisten cıkaracakmış gibi vaatler duydunuz şimdi ben size şunu söyliyim bende selehattinin çıkmasını destekliyorum çünkü niye la selehattin çıksa ne olur çıkmasa ne olur adamın serbest olduğu dönemlerde ne olduki hiç bişey ülkemi bölündü yo haha olm niye taktınız bu kadar selehattin in hatası pkk lıları övmek falan değil pkk lılara peşkeş çekmek değil adam oysa efendi adam özünde lakin unuttuğunuz şey var sellehattini öyle kötü görmüşsünüz ki kılıcdar oğluna işledi bu olay otomatikmen bu nedenle hiç seçim kazanamadı oysa selehattin demirtaş pkk lıysa adam öldürmüştür illa kanıtlanmıştır o yüzden ciddi müebbet yiyebilirdi yemedi zaten ülkeye kılıcdar oğlu gelirse pkk lılar talan edermiş arkadaşlar o imkansız artık pkk lılar sınırlarımızda değil ki dert etmeyin yani hadi öyle oldu ülkenin teknolojisi gelişti zaten nüfus artı milyon tane türk var adam istese gelsin kralını getirsin bir şey olmaz bak 1980 lerde pkk kaynıyordu 90 larda neler neler oh 90 lar arasında 2023 arasındaki farkı anlayın hadi 80 lerde olsak dolaşırlardı pkk lılar neyse bende söyle söyliyim eğer pkk gözünüzde pkk lıysa ve pkk nedir şehitlerimizi öldürenlerdir değil mi şerefsizler ama Allah rahmet eylsin tüm şehitlerimize allah ailelerine sabır versin bu neyse selehattın pkk savunucusu değil arkadaşlar bakın selehattin demirtaşın tek hatası ücalan ücalan pkk lıların atatürkü gibi düşünün atatürke pkk lı demiyorum yanlış anlaşılmasın öyle gözüküyor pkk lıların gözünde neyse böyle olduğundan mecbur bu seloda ücalanı övüyor halbuki söyle durum var selo bunca zaman hapislere girip cıktı sebebi ise her zaman ve her zaman ücalanı övecek sözlerden dolayıydı ve şu lafı var ücalanın heykelini dikeceğiz yav arkadaslar mantıklı düşünün abilerim ablalarım bakın akp li ablalarım mantıken türk devleti bura adam ücalanın heykelini diker mi imkansız yıkarlar kırarlar zaten ya bu adam bunu dikmezi için cumhur baskanı olması lazım sence kılıcdar oglu bilmiyomu sanki itifak oldularda selo kılıcdar oğluna aponun heykelini yap dese yapacak sanki kendiside diyor kılıcdar oglu ya arkadaslar diyo ben selehattini çıkardım dedim ama herşey gerçekleşmez diyo hdp nin partisi olmadığı için şuan chp ye destek verdi chp ömründeki en büyük oyu aldı 2 nci seçime kaldı tay1yip ilk defa chp nin karsısında kazanamadı çok zorlandık hepimiz bu seçimde harap olduk ücalanı cıkartacak mış söylemlerinede sakın inanmayın abilerim ablalarım yazın internete chp li bülent ecevit tarafından amerikadan ücalanı istedik bu cok güzel bir şey çünkü biz onu bir türlü yakalayamadık adamı amerika bizi anlaşma yoluyla verdi eğer o adamı kılıcdaroğlu hapisten cıkartırsa bu anlaşmanın çiğnenmesi ciddi anlaşma bu çünkü 20 yıldır uğrasıyoz illetle son gülerde çokça azaldı bakın simdi aponun olduğu zamanlarda kaç bin şehit veriyoduk adam cok fena milleti inandırıyo kendine kürtleri falan diyorum bu adam anlaşmalı gedi zaten bu adamı isteselerde çıkarsalarda bu adam cıktığı esnada anlaşmanın bozulması ve adamın direk biri tarafından öldürülmesi her hangi biri tarafından yoldan geçen biri tarafından bile çünkü hapisten çıkarılcak ya illa öldürcekler onu eğer apoyu milletimizden birileri öldürürse dediğim gibi amerika anlasmayı feshedildi dicek ve türkiyeye cok ciddi yaptırımlar uygulucak ve ülkeyi natodan atacak halbuki türkiye natoda lafı geçen ülke natodan cıktığı esnada yalnız kalacak rusyaya güvenmek zorunda kalacak ki 600 senelik düşmanımız ve yanında çin olan şangay birliğine katılırlarsa türkiyeyi çok kücümserler.
Nice meme, permanent banned.

konuyu okudukça türkçem düşüyor 😂💀

Nice meme, permanent banned.
Horectus benim şimdi bazı konularda çok bilgisiniz reverste falan ben seni az buz bilirim yaptığın şeyler hoş zaten ben sizleri seviyorum ben terorist değilim beni teroristle suçladın konuyu yanlış anladın bak anlamazsan diyorum soru sor direk banlama yani böyle siz çok şey kaybedersiniz ben değil ya beni banla dünyayı kurtarmazsın yada sen beni banladın diye dünya değişmeyecek halbuki bu yazımıda iyi dinle meme deme yani bu postum gerçekten meme değil bak kardeşim atatürk partisini günümüzde PKK ile suxcluyorlar chp yi nedenini her sorduğumda selehattin demirtaşı serberst bırakacakmış ya bende dedim ki bırakın kalsın alla ne olmuş dedim olm zaten bu adamın serbest kaldığında ne oldu ki hiç bişey 2 eylem oldusonra tokatladılar * cocuklarını anladın mı oturdulakr oturdukları yere yani bak benimde sana demek istediğim atatürk partisi pkk ile bu sebepten suclanıyo yani cıkartığında sanki ülkeyi bir an pkk basacakmışta türkleri öldürecekmiş gözü var akp d e adam akıl ıdinlesen anlardın bi soru sormayıp insanları banlama buda benden sana tavsiyedir ha bana bu mesajım için kin beslerim oysa ben size destek olmak için boşuna aut yapmakla uğraşmayın diye 3k verin size çok güzel l0g sistemi hakkında bir şeyden bahsediyim dedim bak zaten hasta adamım linkini atiyorum sen görmemişsin videoyu olm ben df yi yıllardır seven yıllardır df org unda olan biriydim bak zaten bu hesabın tarihten anlarsın ben hiç bir zaman terorist * evlatlarını savunmadım anasını götünden sikeyim sikeyim sikeyim ben atatürkün partisinin pkk ile karalanmasını istemediğim için bu argümanı sunuyorum haklıyımda selo serbest kalsın bir şey değişmeyecek arkadaşlar çünkü türk nüfusu cok değişti ve silah sayımıs ucak sayımız tank sayımız cok değişti zaten bu salaklarda eylem yapamaz çünkü tayip tek adam yönetiyor direk hapse atar valla bunu yine cıktığı züre zarfında etkrar sokar ha kılıcdar oğlunda eylem ypaarsa kılcıdar oğlu yine yargı mahkemeleri geri yine hapse atmak zorunda bunu arkadaşlar o yüzden sebrest kalsın dedim yanlış anlaşılmasın ben öz ve öz türk çocuğuyum ha l3g şu videoyu izleyin autu yapmaya gerek kalmaz bak gerçekten izle 10 dk tan başlat beni tanımak istersen normal olarak izleyebilirsin düşüncen gerçekten değişcek öyle biri olmadığım için bide rica etsem banı kaldırır mısın gerçekten terorist diye banlamışsın
yani sana anlatmak istediğim sen beni istediğin kadar banla gerçek bilgiyi hep kacıracaksın hepte Crâck illa yiyeceksiniz çünkü her türlü integry check mantığı kullanma devam ediyorsunuz o yüzden bana 3k ver sana herşeyi öğretiyim diyorum l0g hakkında çünkü l0g hakkında bilginiz hiç yok gerçekten yok
2019 tarihli hesabım var ben df nin eski sayfasından beri varımdır df yi ilk face grubundan bile takılıyodum ben df nerde ordaydım tüm ortamlarında bulundum ama hep karanlık tarafdaydım sayın ömer semir askerlik dönemi yaralandığı zamanlar üzgün olduğu zamanlar çok iyi hatırlarım
o adamın video çekilişleri cok eski kanalında herşeyi vardı adam aynı ciddi jacoba benziyor ömer abi seni seviyorum valla inan bana artık
ben sizlere ciddi amaclı destek olmaya geldim
ama herşeye rahmen bu hesabıda banlarsan size desteğim kesilir sonsuza kadar Crâck yemeye devam edersiniz. gerçekten trol değilim
Buraya yazıyorum ciddi hastalığım olmasına rahmen yeminim olsun hiç bir zaman sonlandıramazsınız.

Horectus benim şimdi bazı konularda çok bilgisiniz reverste falan ben seni az buz bilirim yaptığın şeyler hoş zaten ben sizleri seviyorum ben terorist değilim beni teroristle suçladın konuyu yanlış anladın bak anlamazsan diyorum soru sor direk banlama yani böyle siz çok şey kaybedersiniz ben değil ya beni banla dünyayı kurtarmazsın yada sen beni banladın diye dünya değişmeyecek halbuki bu yazımıda iyi dinle meme deme yani bu postum gerçekten meme değil bak kardeşim atatürk partisini günümüzde PKK ile suxcluyorlar chp yi nedenini her sorduğumda selehattin demirtaşı serberst bırakacakmış ya bende dedim ki bırakın kalsın alla ne olmuş dedim olm zaten bu adamın serbest kaldığında ne oldu ki hiç bişey 2 eylem oldusonra tokatladılar * cocuklarını anladın mı oturdulakr oturdukları yere yani bak benimde sana demek istediğim atatürk partisi pkk ile bu sebepten suclanıyo yani cıkartığında sanki ülkeyi bir an pkk basacakmışta türkleri öldürecekmiş gözü var akp d e adam akıl ıdinlesen anlardın bi soru sormayıp insanları banlama buda benden sana tavsiyedir ha bana bu mesajım için kin beslerim oysa ben size destek olmak için boşuna aut yapmakla uğraşmayın diye 3k verin size çok güzel l0g sistemi hakkında bir şeyden bahsediyim dedim bak zaten hasta adamım linkini atiyorum sen görmemişsin videoyu olm ben df yi yıllardır seven yıllardır df org unda olan biriydim bak zaten bu hesabın tarihten anlarsın ben hiç bir zaman terorist * evlatlarını savunmadım anasını götünden sikeyim sikeyim sikeyim ben atatürkün partisinin pkk ile karalanmasını istemediğim için bu argümanı sunuyorum haklıyımda selo serbest kalsın bir şey değişmeyecek arkadaşlar çünkü türk nüfusu cok değişti ve silah sayımıs ucak sayımız tank sayımız cok değişti zaten bu salaklarda eylem yapamaz çünkü tayip tek adam yönetiyor direk hapse atar valla bunu yine cıktığı züre zarfında etkrar sokar ha kılıcdar oğlunda eylem ypaarsa kılcıdar oğlu yine yargı mahkemeleri geri yine hapse atmak zorunda bunu arkadaşlar o yüzden sebrest kalsın dedim yanlış anlaşılmasın ben öz ve öz türk çocuğuyum ha l3g şu videoyu izleyin autu yapmaya gerek kalmaz bak gerçekten izle 10 dk tan başlat beni tanımak istersen normal olarak izleyebilirsin düşüncen gerçekten değişcek öyle biri olmadığım için bide rica etsem banı kaldırır mısın gerçekten terorist diye banlamışsın
yani sana anlatmak istediğim sen beni istediğin kadar banla gerçek bilgiyi hep kacıracaksın hepte Crâck illa yiyeceksiniz çünkü her türlü integry check mantığı kullanma devam ediyorsunuz o yüzden bana 3k ver sana herşeyi öğretiyim diyorum l0g hakkında çünkü l0g hakkında bilginiz hiç yok gerçekten yok
2019 tarihli hesabım var ben df nin eski sayfasından beri varımdır df yi ilk face grubundan bile takılıyodum ben df nerde ordaydım tüm ortamlarında bulundum ama hep karanlık tarafdaydım sayın ömer semir askerlik dönemi yaralandığı zamanlar üzgün olduğu zamanlar çok iyi hatırlarım
o adamın video çekilişleri cok eski kanalında herşeyi vardı adam aynı ciddi jacoba benziyor ömer abi seni seviyorum valla inan bana artık
ben sizlere ciddi amaclı destek olmaya geldim
ama herşeye rahmen bu hesabıda banlarsan size desteğim kesilir sonsuza kadar Crâck yemeye devam edersiniz. gerçekten trol değilim

Recep Tayyip Erdogan Reaction GIF by Balıkesir Design Studio

videoda seslerimden anlarsın bak yalancı biri değilim
l3g df yi getir tüm sorunumu ona anlatiyim bak ben cheat globale düşman biri değilim
çünkü sen df nin yöneticilerinden birisin ben df yi asıl istiyorum çünkü o anlayışlı biri sizde yaptığınız yorumlarda göremedim bak yanlış anlama bana caps atıyosun
çünkü hayatta bazen imkansıza inanman lazım çünkü kırılması imkansız olan program yoktur deniliyor bu söz yalandır kanıtlarım bana 3k vermen lazım bu sistemi öğretebilmem için lgo sistemini
çünkü ben fakir biriyim 18 yaşındayım okul okuyorum yani para kazanamam okul nedeniyle anladın mı
şimdi senden rica ediyorum l3g az hatrım olduysa su yoruma hesabı banını kaldır lütfen terorist olarak anılmasını istemiyorum onun çünkü terorist diye ban attın bani terorist kelimesini değiştir çünkü yıllardır bu vatanın suyunu içmiş evladına ayıp etmiş olursun depremzedelere ben yağma mı yaptım orman yangınlarında dışarıya ben mi cıkmadım 15 temmuzda ayakta durmadım mı sabahlara kadar

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Geri
Üst Alt