Bu yorum görülüyorsa yanlış anlaşılmasın ben hem tayibide severim hemde kılıcdaroglunuda severim tayipte hata yapar kılıdar oğluda şimdi bilindik üzere siyaset hileleri yüzünden kılıçdar oğluna pkk lı söylemleri söylendi şimdi size soruyorum akp liler artık terk taraflı düşünmeyi bırakın ha bu oy düşürme değildir arkadaşlar sadece gerçeklerden bahssetim 1 turda akp kaç puan öndeydi oy düşüren biri değilim bunca zaman kemal kılıcdar oğluna pkk lı söylemler yok selehattini hapisten cıkaracakmış gibi vaatler duydunuz şimdi ben size şunu söyliyim bende selehattinin çıkmasını destekliyorum çünkü niye la selehattin çıksa ne olur çıkmasa ne olur adamın serbest olduğu dönemlerde ne olduki hiç bişey ülkemi bölündü yo haha olm niye taktınız bu kadar selehattin in hatası pkk lıları övmek falan değil pkk lılara peşkeş çekmek değil adam oysa efendi adam özünde lakin unuttuğunuz şey var sellehattini öyle kötü görmüşsünüz ki kılıcdar oğluna işledi bu olay otomatikmen bu nedenle hiç seçim kazanamadı oysa selehattin demirtaş pkk lıysa adam öldürmüştür illa kanıtlanmıştır o yüzden ciddi müebbet yiyebilirdi yemedi zaten ülkeye kılıcdar oğlu gelirse pkk lılar talan edermiş arkadaşlar o imkansız artık pkk lılar sınırlarımızda değil ki dert etmeyin yani hadi öyle oldu ülkenin teknolojisi gelişti zaten nüfus artı milyon tane türk var adam istese gelsin kralını getirsin bir şey olmaz bak 1980 lerde pkk kaynıyordu 90 larda neler neler oh 90 lar arasında 2023 arasındaki farkı anlayın hadi 80 lerde olsak dolaşırlardı pkk lılar neyse bende söyle söyliyim eğer pkk gözünüzde pkk lıysa ve pkk nedir şehitlerimizi öldürenlerdir değil mi şerefsizler ama Allah rahmet eylsin tüm şehitlerimize allah ailelerine sabır versin bu neyse selehattın pkk savunucusu değil arkadaşlar bakın selehattin demirtaşın tek hatası ücalan ücalan pkk lıların atatürkü gibi düşünün atatürke pkk lı demiyorum yanlış anlaşılmasın öyle gözüküyor pkk lıların gözünde neyse böyle olduğundan mecbur bu seloda ücalanı övüyor halbuki söyle durum var selo bunca zaman hapislere girip cıktı sebebi ise her zaman ve her zaman ücalanı övecek sözlerden dolayıydı ve şu lafı var ücalanın heykelini dikeceğiz yav arkadaslar mantıklı düşünün abilerim ablalarım bakın akp li ablalarım mantıken türk devleti bura adam ücalanın heykelini diker mi imkansız yıkarlar kırarlar zaten ya bu adam bunu dikmezi için cumhur baskanı olması lazım sence kılıcdar oglu bilmiyomu sanki itifak oldularda selo kılıcdar oğluna aponun heykelini yap dese yapacak sanki kendiside diyor kılıcdar oglu ya arkadaslar diyo ben selehattini çıkardım dedim ama herşey gerçekleşmez diyo hdp nin partisi olmadığı için şuan chp ye destek verdi chp ömründeki en büyük oyu aldı 2 nci seçime kaldı tay1yip ilk defa chp nin karsısında kazanamadı çok zorlandık hepimiz bu seçimde harap olduk ücalanı cıkartacak mış söylemlerinede sakın inanmayın abilerim ablalarım yazın internete chp li bülent ecevit tarafından amerikadan ücalanı istedik bu cok güzel bir şey çünkü biz onu bir türlü yakalayamadık adamı amerika bizi anlaşma yoluyla verdi eğer o adamı kılıcdaroğlu hapisten cıkartırsa bu anlaşmanın çiğnenmesi ciddi anlaşma bu çünkü 20 yıldır uğrasıyoz illetle son gülerde çokça azaldı bakın simdi aponun olduğu zamanlarda kaç bin şehit veriyoduk adam cok fena milleti inandırıyo kendine kürtleri falan diyorum bu adam anlaşmalı gedi zaten bu adamı isteselerde çıkarsalarda bu adam cıktığı esnada anlaşmanın bozulması ve adamın direk biri tarafından öldürülmesi her hangi biri tarafından yoldan geçen biri tarafından bile çünkü hapisten çıkarılcak ya illa öldürcekler onu eğer apoyu milletimizden birileri öldürürse dediğim gibi amerika anlasmayı feshedildi dicek ve türkiyeye cok ciddi yaptırımlar uygulucak ve ülkeyi natodan atacak halbuki türkiye natoda lafı geçen ülke natodan cıktığı esnada yalnız kalacak rusyaya güvenmek zorunda kalacak ki 600 senelik düşmanımız ve yanında çin olan şangay birliğine katılırlarsa türkiyeyi çok kücümserler.