biber
Platinum Üye
- İletişim

OLM TÜM GÖNDERİLERİMDE BANA MUHALİFSİN YANLIŞ ANLAMA MOMMY NE YANLIŞ BİŞEYMİ YAPTIM
KANKA SENİN DÜŞÜNDÜĞÜN GİBİ DÜŞÜNMÜYOR HERKES BABAMLA 15 SAAT KONUSTUM BENİ DİNLEMEYEN BABAM SABAHLARA KADAR DİNLEDİ AMK HAS AKP Lİ
ADAMIN DEDİĞİ TEK ARGUMAN SUYDUKİ 20 SENE ÖNCE YAĞ KUYRUĞUNDAYDIK BENDE DEDİM Kİ 80 DARBESİNİ HATIRLARMISIN BABAM 80 DOĞUMLU CEVAP YOK O ZAMAN NEDEN ÜLKENİN BORCLU OLDUĞUNU BİLMİYOSUN NEDEN YAĞ KUYRUĞUNDA KALDIĞINI BİLMİYORSUN AMA SEN SUAN BİLE BİR ÇOK KUYRUKTA KALIYOSUN Kİ HASTANEDEKİ İNSANLARDAN GÖRDÜĞÜM MUAMELE ÜLKENİN BİTİŞİNİ GÖSTERMİŞ İNSANCIL OLARAK
KEMAL KILICDAROĞLUNA BAKIŞ AÇISI ACAYİP BİR ŞEKİLDE DEĞİŞTİ
BİR KERE LAFIMA GİRME DEDİĞİMDE GİRMEDİ BE OA N FİKRİ DEĞİŞTİ ÇÜNKÜ HEP AYNI ŞEYLERİ SÖYLÜYORDU GENELDE TÜM AKP LİLER AYNI ANNEMDE HAS AKP LİYDİ BABAMIN SAYESİNDE AKP YE OY VERİRDİ ŞİMDİ BEN ANNEMİN FİKRİNİ DEĞİŞTİM BEN ANNEM ABLAM ENİŞTEM DAYILARIMIN HEPSİ ENİŞTELERİMİN HEPSİ CHP YE BASTILAR İSTANBULDAYIZ
Annenci velet detected . Demagoji yapma olum . Bütün mesajlarında aleni bir şekilde HDP sempazitanligi yapıyorsun . Kemal Kılıçdaroğlu açık açık , selonun ve Osman Kavalanin serbert bırakılmasını istiyorsanız bana oy verin diye meydanlarda geziyor . Yargılama yapacağız felan demiyo . Kandil yonetiminden kk'yi destekleyen kanlı canlı videolar internet ortamını dolu . Git izle . İBB , Ekrem İmamoğlnun eline geçtikten sonra İstanbul Büyük şehir belediyesinde çalışan dhkpc , TİKKO , tkpml , PKK gibi sol terör örgütü mensup çalışanlarını bütün dünya gördü . Kk başa gelirse apoyu bile serbest birakir . Şimdiden ozerliklik konuşulabilir diye mesajlar paylaşıyor