Kemal Kılıçdaroğluna 20 senedir atılan kuru iftira.

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Randy
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
OLM TÜM GÖNDERİLERİMDE BANA MUHALİFSİN YANLIŞ ANLAMA MOMMY NE YANLIŞ BİŞEYMİ YAPTIM

KANKA SENİN DÜŞÜNDÜĞÜN GİBİ DÜŞÜNMÜYOR HERKES BABAMLA 15 SAAT KONUSTUM BENİ DİNLEMEYEN BABAM SABAHLARA KADAR DİNLEDİ AMK HAS AKP Lİ
ADAMIN DEDİĞİ TEK ARGUMAN SUYDUKİ 20 SENE ÖNCE YAĞ KUYRUĞUNDAYDIK BENDE DEDİM Kİ 80 DARBESİNİ HATIRLARMISIN BABAM 80 DOĞUMLU CEVAP YOK O ZAMAN NEDEN ÜLKENİN BORCLU OLDUĞUNU BİLMİYOSUN NEDEN YAĞ KUYRUĞUNDA KALDIĞINI BİLMİYORSUN AMA SEN SUAN BİLE BİR ÇOK KUYRUKTA KALIYOSUN Kİ HASTANEDEKİ İNSANLARDAN GÖRDÜĞÜM MUAMELE ÜLKENİN BİTİŞİNİ GÖSTERMİŞ İNSANCIL OLARAK
KEMAL KILICDAROĞLUNA BAKIŞ AÇISI ACAYİP BİR ŞEKİLDE DEĞİŞTİ
BİR KERE LAFIMA GİRME DEDİĞİMDE GİRMEDİ BE OA N FİKRİ DEĞİŞTİ ÇÜNKÜ HEP AYNI ŞEYLERİ SÖYLÜYORDU GENELDE TÜM AKP LİLER AYNI ANNEMDE HAS AKP LİYDİ BABAMIN SAYESİNDE AKP YE OY VERİRDİ ŞİMDİ BEN ANNEMİN FİKRİNİ DEĞİŞTİM BEN ANNEM ABLAM ENİŞTEM DAYILARIMIN HEPSİ ENİŞTELERİMİN HEPSİ CHP YE BASTILAR İSTANBULDAYIZ

Annenci velet detected . Demagoji yapma olum . Bütün mesajlarında aleni bir şekilde HDP sempazitanligi yapıyorsun . Kemal Kılıçdaroğlu açık açık , selonun ve Osman Kavalanin serbert bırakılmasını istiyorsanız bana oy verin diye meydanlarda geziyor . Yargılama yapacağız felan demiyo . Kandil yonetiminden kk'yi destekleyen kanlı canlı videolar internet ortamını dolu . Git izle . İBB , Ekrem İmamoğlnun eline geçtikten sonra İstanbul Büyük şehir belediyesinde çalışan dhkpc , TİKKO , tkpml , PKK gibi sol terör örgütü mensup çalışanlarını bütün dünya gördü . Kk başa gelirse apoyu bile serbest birakir . Şimdiden ozerliklik konuşulabilir diye mesajlar paylaşıyor

Annenci velet detected . Demagoji yapma olum . Bütün mesajlarında aleni bir şekilde HDP sempazitanligi yapıyorsun . Kemal Kılıçdaroğlu açık açık , selonun ve Osman Kavalanin serbert bırakılmasını istiyorsanız bana oy verin diye meydanlarda geziyor . Yargılama yapacağız felan demiyo . Kandil yonetiminden kk'yi destekleyen kanlı canlı videolar internet ortamını dolu . Git izle . İBB , Ekrem İmamoğlnun eline geçtikten sonra İstanbul Büyük şehir belediyesinde çalışan dhkpc , TİKKO , tkpml , PKK gibi sol terör örgütü mensup çalışanlarını bütün dünya gördü . Kk başa gelirse apoyu bile serbest birakir . Şimdiden ozerliklik konuşulabilir diye mesajlar paylaşıyor
yargılanmadan nasıl çıkarsın? tek bir oyla rte değil yani kk

tamam bende destekliyom bırakılsında sen h epsini okumamışsın kanka mal mısın cıkarsta ne yapcak sanki ülke pkk lılarla dolacak

mı dolacak
dolmayacak kanka anla çünkü türk nüfusu ciddi oranla artışta ve silah tank ucak ithal olsa bile konusunda cok ilerdeyiz 90 lara göre
Evet Öyle Çünkü Geçmişte Pkk ile İLetişimde Olan KK Ve Selahattin Demirtaş Buda Kanıtlandı Bunu Savunmak İmkansız Abdullah öcalan Zaten Terör Yandaşı her ikisinide hapisten çıkarıcaz diyorsa teror gruplarıyla ilgili bir plan yapıcak demektir burada tayyibi severim Diyorsun kk savunuyorsun zaten kk başörtüyü kaldırdık müslüman bir ülkede olmayacak şey geçmişte diyorsunuz fakat herkes geçmişi ile yüzleşmek zorunda ben şahsen tayyip konusunda ekonomi bakımından rahatsızım geriye kalan herşey 4 dörtlük ekonomik krizi atlatmamız gerekiyor zaten ülkenin %80i bu yüzden chp veriyor oyu chp hiçbirşey yapamaz şahsen onu yapabilecek kapasitede değil işi sadece mitinglerde konuşma yapmak ben bu sene oyumu sinan oğana verdim ama açtığın konu çok yanlış

kanka bende çıkması gerektiğini düşünüyorum zaten aklı olan bunu anlar ama çok az insan var böyle ama neden küfür ediyorsun sürekli :D
KANKA SENİN Bİ SALAK NOKTAN TÜRKLERİ BİR KEZ DAHA KÜÇÜK DÜŞÜRMEN VE DEMEN Kİ BU TÜRKLER BİR ŞEY HAKETMİYOR DEMİNKİ MESAJINDA BUNU GÖRDÜM BE KARDEŞİM BAK SÖVMÜCEM AMA BU ÜLKE ÇOK ZORLUKLARLA KAZANDI BU TOPRAĞI SENELERİ YILLARI AYLARI ASIRLARI SAVAŞLA GEÇMİŞ BİR TÜRLÜ REFAHA ULAŞAMAMIŞ HEP Bİ SORUN HEP Bİ SORUN OSMANLIDADA FARKLI SORUNLAR SELCUKLU DONEMİNDE FARKLI SORUNLAR TİMUR DÖNEMİNDE FARKLI SORUNLAR YANİ ANLAYACAĞIN SENİN BU YORUMUN ZIRVA YANİ DEMEK İSTEDİĞİM KARDEŞİM SENİ DEPREMDE YAĞMAYALAN SURİYELİLERE Mİ DİCEKSİN ŞİMDİ REFAHI HAK ET DET ÖYLE İŞ OLURSA BEN İNTİHAR EDERİM ÇÜNKÜ TÜRKLÜĞÜMDEN UTANIRIM ŞU DÖNEMDE BİLE SİYASET SORUNU VAR
Evet Öyle Çünkü Geçmişte Pkk ile İLetişimde Olan KK Ve Selahattin Demirtaş Buda Kanıtlandı Bunu Savunmak İmkansız Abdullah öcalan Zaten Terör Yandaşı her ikisinide hapisten çıkarıcaz diyorsa teror gruplarıyla ilgili bir plan yapıcak demektir burada tayyibi severim Diyorsun kk savunuyorsun zaten kk başörtüyü kaldırdık müslüman bir ülkede olmayacak şey geçmişte diyorsunuz fakat herkes geçmişi ile yüzleşmek zorunda ben şahsen tayyip konusunda ekonomi bakımından rahatsızım geriye kalan herşey 4 dörtlük ekonomik krizi atlatmamız gerekiyor zaten ülkenin %80i bu yüzden chp veriyor oyu chp hiçbirşey yapamaz şahsen onu yapabilecek kapasitede değil işi sadece mitinglerde konuşma yapmak ben bu sene oyumu sinan oğana verdim ama açtığın konu çok yanlış
KANKA BURDADA SEN ZIRVALIK YAPMIŞSIN GÖNDERİYİ TAM OKUMAMIŞSIN BAN İYİ DİNLE ZATEN KILCIDAR OĞLUNUN YAPTIĞI TEK HATA İSLAMİK KARŞIT ODA BAŞ ÖRTÜSÜNE LAF ETTİ ONUNDA ÖZÜRÜNÜ DİLEDİ GEÇMİŞTE ATATÜRK EZANI TÜRKÇELEŞTİRDİ HA YANLIŞ ANLASILMAYIN BEN BUNUDA DESTEKLİYORUM ÇÜNKÜ KUSTAL OLMAYAN ARRAP DİLİNDEN BANANE SADECE TANRI KELİMESİ DEĞŞİSİN ALLAH EKLENSİN DAHA İYİ YANİ TANRIDAN TANRI NE AMK

KANKA SENİN Bİ SALAK NOKTAN TÜRKLERİ BİR KEZ DAHA KÜÇÜK DÜŞÜRMEN VE DEMEN Kİ BU TÜRKLER BİR ŞEY HAKETMİYOR DEMİNKİ MESAJINDA BUNU GÖRDÜM BE KARDEŞİM BAK SÖVMÜCEM AMA BU ÜLKE ÇOK ZORLUKLARLA KAZANDI BU TOPRAĞI SENELERİ YILLARI AYLARI ASIRLARI SAVAŞLA GEÇMİŞ BİR TÜRLÜ REFAHA ULAŞAMAMIŞ HEP Bİ SORUN HEP Bİ SORUN OSMANLIDADA FARKLI SORUNLAR SELCUKLU DONEMİNDE FARKLI SORUNLAR TİMUR DÖNEMİNDE FARKLI SORUNLAR YANİ ANLAYACAĞIN SENİN BU YORUMUN ZIRVA YANİ DEMEK İSTEDİĞİM KARDEŞİM SENİ DEPREMDE YAĞMAYALAN SURİYELİLERE Mİ DİCEKSİN ŞİMDİ REFAHI HAK ET DET ÖYLE İŞ OLURSA BEN İNTİHAR EDERİM ÇÜNKÜ TÜRKLÜĞÜMDEN UTANIRIM ŞU DÖNEMDE BİLE SİYASET SORUNU VAR
lan olum hdpyi destekleyen sensin türkleri ne ara düşünür oldun? ben nerde türkleri bir kez daha küçük düşürmüşüm?

YANİ LAFIM ANLASILMAMIŞ HDP Yİ HAPİSTEN CIKARSA ÜLKE UCACAK MI AMK BOMBALAR MI YAĞACAK HEMEN CIKTIĞI GİBİ LA CIKSIN BİŞEY YAPAMAZ GEÇMİŞTE SERBESTİ ZATEN 2 EYLEM OLDU DAYAĞINI YEDİ OTURDU AK SÜNEPESİ NE KONUSTUNUZ BE
LA HDP NİN ANASINI GÖTÜNDEN SİKEYİM NE DESTEKLİCEM KEMAL KILIDCAR OĞLUNA ATILAN İFİTRA BU YÜZDEN GEÇMİŞTE HAPİSE KALICI OLARAK TIKMADILAR Kİ ADAMI İZİN VERDİLER MİTİNG YAPMASINA PARTİ AÇMASINA

YANİ LAFIM ANLASILMAMIŞ HDP Yİ HAPİSTEN CIKARSA ÜLKE UCACAK MI AMK BOMBALAR MI YAĞACAK HEMEN CIKTIĞI GİBİ LA CIKSIN BİŞEY YAPAMAZ GEÇMİŞTE SERBESTİ ZATEN 2 EYLEM OLDU DAYAĞINI YEDİ OTURDU AK SÜNEPESİ NE KONUSTUNUZ BE
Evet öyle zaten hapisten çıkan birisi terör yandaşı biriside pkk nın kurucusu ne bekliyorsun kanka

NE MÜDDET DARBEDEN SONRA YAKALANIYOR ADAM KALICI GİRİYOR HAPSE KESKE ESKİDEN YAKALANSAYDI BEN HAPİSTEN CIKMASINI SAVUNUYORUM CÜNKÜ Bİ SİK YAPAMAYACAK O YÜZDEN
PKK NIN ASIL KURUCUSU ÖCALAN APTAL MISINIZ KANKA SİZ
SELEHATTİN OLSAYDI SELEHATTIN ÖCALANIN HAPSİNDE OLURDU İMRALIDA
SALAKMISINIZ AMK
SELEHATİN DEMİRTAŞ SADECE PKK NIN BİR NORMAL ÜYESİ İŞTE

NE MÜDDET DARBEDEN SONRA YAKALANIYOR ADAM KALICI GİRİYOR HAPSE KESKE ESKİDEN YAKALANSAYDI BEN HAPİSTEN CIKMASINI SAVUNUYORUM CÜNKÜ Bİ SİK YAPAMAYACAK O YÜZDEN
PKK NIN ASIL KURUCUSU ÖCALAN APTAL MISINIZ KANKA SİZ
ah be kankam gerçekleri görücek kadar gözünü yeşil boyamış kürtsün büyük ihtimal umarım gerçeği anlarsın yakında kk gelirse bunlar yaşanmaz inşallah

SELEHATTİN DEMİRTAŞ ANLAŞMASIZ O HALDE ARGÜMANINA BAKARSAK EĞER PKK NIN KURUCUSUYSA BU ADAMIN HER HANGİ Bİ ANLAŞMASI YOK HANİ BÜLENT ECEVİT VE ABDULLAH ÖCALANIN ÜLKEYE GETİRMTE VE ÖLDÜRTMEME ANLATŞMASI AMERİKAYLA YAPILAN AMA SELOYLA YAPILMADI SELOYU SUAN ÖLDÜRÜRLERDİ

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Geri
Üst Alt