kedim ne kadar eder? (british shorthair blue point)

ben satmak yerine sahiplendirmeyi tercih ederdim benimde kedim var ama maması 50 tl felan pahalı mama alındığı zamanda yemiyor :D

Aynı şeye denk geliyor bunu iş olarak yapanlar var, bu kedilerin bedava sahiplendirilmesine karşıyım çünkü sadece bir cins ile çiftleşebilirler. Önüne gelene sahiplendirirsen sürekli çiftleştirecekler ve bu genetik olarak hasta olarak doğan cins kediler iyice çoğalacak.
Tamam, sen benim dediğimden ne çıkardın?

Sokakta gördüğün kedilere benzemiyor zaten maymun herif bu cins kediler en ufak şeyde hasta olan kediler. Eklem sorunları ve nefes sorunları yaşayan kediler. Alan kişinin durumu olması lazım, herşeyini takip etmesi lazım. Bu kediden 1 tane bile beslemek çok çok masraflı.
aslında kedinin cins olup olmamasıyla alakası yok kedi veya köpek sahiplenicek insanın maddi durumu olması ve o hayvana zamanda ayırması gerekiyo bence

Aynı şeye denk geliyor bunu iş olarak yapanlar var, bu kedilerin bedava sahiplendirilmesine karşıyım çünkü sadece bir cins ile çiftleşebilirler. Önüne gelene sahiplendirirsen sürekli çiftleştirecekler ve bu genetik olarak hasta olarak doğan cins kediler iyice çoğalacak.
Daşşağını yiyim mahir abi yapıştır

Varsa yoksa Tekir kedim sojfwojfwkd

kediniz için bir satış fiyatı belirlediniz mi hocam? ve kedinizin özelliklerini yazabilirmisiniz :)
belirlemedim kardeşim özelliklerini yazıyorum;

Aimbot: · Aim On/Off · Aim Visible · Recoil Control System · Draw Recoil Crosshair · Draw FOV · Spread Compensation [New!] · Standalone Recoil Control System [New!] · Silent Aim [New!] · Aim Radius [Customizable] · Aim Smooth [Customizable] · Aim Key [Fire, RClick, M4, M5, Alt, Shift, Auto] · Aim Target [Head, Neck, Body] Misc: · Unlock All Skins [New!] · Skip Tutorial [New!] · FreeCam [New!] · Third Person [New!] · Spectate Player [New!] · Spinbot [New!] · Field of View [Customizable] · Insta Agent Lock [New!] · In-Built Spoofer [Permanent] · In-Built Unlock All · Anti Screenshot · Auto Login System · Error Report Section · Easy To Use System · Customizable Colors for Visuals

Kedinin Tip ne öyle mk
Neyse bi 300-500 eder.

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt