PizzaliPuding
Gold Üye
ben satmak yerine sahiplendirmeyi tercih ederdim benimde kedim var ama maması 50 tl felan pahalı mama alındığı zamanda yemiyor
Tamam, sen benim dediğimden ne çıkardın?Aynı şeye denk geliyor bunu iş olarak yapanlar var, bu kedilerin bedava sahiplendirilmesine karşıyım çünkü sadece bir cins ile çiftleşebilirler. Önüne gelene sahiplendirirsen sürekli çiftleştirecekler ve bu genetik olarak hasta olarak doğan cins kediler iyice çoğalacak.
aslında kedinin cins olup olmamasıyla alakası yok kedi veya köpek sahiplenicek insanın maddi durumu olması ve o hayvana zamanda ayırması gerekiyo benceSokakta gördüğün kedilere benzemiyor zaten maymun herif bu cins kediler en ufak şeyde hasta olan kediler. Eklem sorunları ve nefes sorunları yaşayan kediler. Alan kişinin durumu olması lazım, herşeyini takip etmesi lazım. Bu kediden 1 tane bile beslemek çok çok masraflı.
Daşşağını yiyim mahir abi yapıştırAynı şeye denk geliyor bunu iş olarak yapanlar var, bu kedilerin bedava sahiplendirilmesine karşıyım çünkü sadece bir cins ile çiftleşebilirler. Önüne gelene sahiplendirirsen sürekli çiftleştirecekler ve bu genetik olarak hasta olarak doğan cins kediler iyice çoğalacak.
kediniz için bir satış fiyatı belirlediniz mi hocam? ve kedinizin özelliklerini yazabilirmisinizKedim 5aylık 45 günlükken almıştım
belirlemedim kardeşim özelliklerini yazıyorum;kediniz için bir satış fiyatı belirlediniz mi hocam? ve kedinizin özelliklerini yazabilirmisiniz