kedim ne kadar eder? (british shorthair blue point)

Bu kediler 2500-4000 civarı arası satılıyor scottish fold'da aynı şekilde. Bedava sahiplendiren hiç görmedim şu ana kadar. Benimde 2 tane kedim var scottish & british. Ama bu cins kedilerin bakımları bi hayli zor. Mama olarak en kaliteli mamayı tercih etmelisiniz. Onu bilerek alın.
Mahir hocam o nu bunu bırakında fivem dönsenize

Kedini bir başkasına parayla veriyorsan cidden malın tekisindir. Onu alan kişi hayvan değil mal alıyordur ve iyi davranmaz eğer iyi birisine gitmesini istiyorsan maddi durumlarının çok iyi olması ve kediye iyi davrancaklar mı bilmen lazım

Kedini bir başkasına parayla veriyorsan cidden malın tekisindir. Onu alan kişi hayvan değil mal alıyordur ve iyi davranmaz eğer iyi birisine gitmesini istiyorsan maddi durumlarının çok iyi olması ve kediye iyi davrancaklar mı bilmen lazım
-Mustafa Kemal Atatürk

Bu senin sokakda gördüğün kedilere benzemez ucube

Yapma ya köylü fukara seni ddd sokakta gördüğüm kedilere benzemiyormuş aydınlandım vAtatürk, o zaman satabilirsin .D
Sokakta gördüğün kedilere benzemiyor zaten maymun herif bu cins kediler en ufak şeyde hasta olan kediler. Eklem sorunları ve nefes sorunları yaşayan kediler. Alan kişinin durumu olması lazım, herşeyini takip etmesi lazım. Bu kediden 1 tane bile beslemek çok çok masraflı.

olum satacak tabi bu kedi bedavaya verilir mi delimisiniz

Sokakta gördüğün kedilere benzemiyor zaten maymun herif bu cins kediler en ufak şeyde hasta olan kediler. Eklem sorunları ve nefes sorunları yaşayan kediler. Alan kişinin durumu olması lazım, herşeyini takip etmesi lazım. Bu kediden 1 tane bile beslemek çok çok masraflı.
Ben ne yazdım enayi herif

Ben ne yazdım enayi herif
Aynı şeye denk geliyor bunu iş olarak yapanlar var, bu kedilerin bedava sahiplendirilmesine karşıyım çünkü sadece bir cins ile çiftleşebilirler. Önüne gelene sahiplendirirsen sürekli çiftleştirecekler ve bu genetik olarak hasta olarak doğan cins kediler iyice çoğalacak.

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt