kedim ne kadar eder? (british shorthair blue point)

sifonburak50

CFRAG.CO / SHOP - 3D PAYMENT
Efsane Üye
İletişim
Kedimi satmayı düşünüyorum. bakım masrafları gerçekten çok fazla. yetiştiremiyorum bi oturuşta 2 su bardağı (büyük olan) mama yiyor üstüne doymuyor. Ne kadara gider?

örnek;

fefolsr.jpeg

Orjinal;

ckl81sd.jpeg

Orjinal2;

ti2uyx1.jpeg

Ya sahiplendir, yada satma bro daha yavruluktan yeni çıkıyor belliki bunu yapman sorun olabilir.

Kedimi satmayı düşünüyorum. bakım masrafları gerçekten çok fazla. yetiştiremiyorum bi oturuşta 2 su bardağı (büyük olan) mama yiyor üstüne doymuyor. Ne kadara gider?

örnek;

fefolsr.jpeg

Orjinal;

ckl81sd.jpeg

Orjinal2;

ti2uyx1.jpeg
2 paket touch blue kabulse dm yaz brom discord : Old Pyrox#3956

Bu kediler 2500-4000 civarı arası satılıyor scottish fold'da aynı şekilde. Bedava sahiplendiren hiç görmedim şu ana kadar. Benimde 2 tane kedim var scottish & british. Ama bu cins kedilerin bakımları bi hayli zor. Mama olarak en kaliteli mamayı tercih etmelisiniz. Onu bilerek alın.

• Beğen
Tepkiler: eac
Bu kediler 2500-4000 civarı arası satılıyor scottish fold'da aynı şekilde. Bedava sahiplendiren hiç görmedim şu ana kadar. Benimde 2 tane kedim var scottish & british. Ama bu cins kedilerin bakımları bi hayli zor. Onu bilerek alın.
Facebook gruplarında her türlü kedinin sahiplendirilemsi var ama 3-4 yaşında çoğu ve büyük ihtimalle sahibinden kopunca hayatsıza döner az önce baktım bi köpek sahiplenmek için çin aslanı denen köpek cinsi 3.5-4-5a gidiyor ama adam arada bi görme şartıyla sahiplendiyor yaşı 1 sorun çıkarma alışamama tarzı tek onda korkuyorum

Facebook gruplarında her türlü kedinin sahiplendirilemsi var ama 3-4 yaşında çoğu ve büyük ihtimalle sahibinden kopunca hayatsıza döner az önce baktım bi köpek sahiplenmek için çin aslanı denen köpek cinsi 3.5-4-5a gidiyor ama adam arada bi görme şartıyla sahiplendiyor yaşı 1 sorun çıkarma alışamama tarzı tek onda korkuyorum
Kedim 5aylık 45 günlükken almıştım

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt